Cautare


09 Ianuarie 2019
ASUS ZenFone 5 primeste actualizarea la Android 9 Pie

Utilizatorii vor putea beneficia de noul sistem de operare prin intermediul unei actualizari FOTA (Firmware Over The Air).

ZenFone 5 (ZE620KL) este primul smartphone ASUS care primeste actualizarea la Android™ 9 Pie. Utilizatorii vor putea vedea un mesaj automat in bara de notificari.

Odata cu aceasta actualizare, posesorii de telefoane ZenFone 5 vor accesa noi facilitati, precum Google Lens, controlul volumului audio pe ecran intr-un mod mai facil, precum si administrarea mai usoara a notificarilor.

Pentru moment, actualizarea este disponibila doar pentru modelul ZenFone 5 (ZE 620KL).

ASUS va lansa in viitorul apropiat actualizarile pentru ZenFone 5Z (ZS620KL) si ZenFone 5 Lite (ZC600KL).

Pentru a descarca manual actualizarea pentru ZenFone 5, utilizatorii pot accesa site-ul ASUS la adresa https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/HelpDesk_BIOS/. 

Instructiuni
Dupa receptionarea notificarii privitoare la update, apasati pe aceasta pentru a descarca actualizarea.
Dupa finalizarea descarcarii, pe ecran va aparea un mesaj de reamintire pentru instalarea actualizarii. Apasati “Install” pentru a continua.
Dispozitivul va reporni de doua ori pe parcursul instalarii actualizarii. Va rugam sa nu inchideti aparatul inainte de aparitia ecranului principal.

Notificare:
Notificarea automata poate fi receptionata intr-un interval de o saptamana, timp necesar transmiterii mesajelor de tip "push". Prin urmare, daca notificarea automata intarzie, puteti actualiza manual mergand in meniul [Settings] > [System] > [System Updates] / [Setari] > [Sistem] > [Actualizari de sistem].
Daca nu, puteti verifica disponibilitatea la adresa https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/HelpDesk_BIOS/.

Pentru a verifica modelul si firmware-ul suportat, accesati [Settings] > [System] > [About] / [Setari] > [Sistem] > [Despre dispozitiv] si verificati informatia despre software, afisata in josul ecranului. 
Literele WW, CN, TW, BZ sunt importante, deoarece trebuie aplicata aceeasi versiune (SKU) a actualizarii. De exemplu: WW?WW, CN?CN, TW?TW.

ATENtIE – Folosirea unei versiuni gresite (SKU) poate duce la esuarea actualizarii, va rugam sa actualizati folosind doar cu versiunea corecta.

Despre ASUS:

ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 16000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5000 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2017 ASUS a obtinut 4511 distinctii si venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate