Cautare


16 Ianuarie 2019
Apple a inlocuit 11 milioane de baterii iPhone in cadrul programului sau de 26 dolari, potrivit unui raport

Este posibil ca programul de inlocuire a bateriilor iPhone in schimbul a 29 dolari sa fi afectat serios vanzarile modelelor iPhone din 2018.

Compania a inlocuit 11 milioane de baterii iPhone in cadrul programului, a raportat luni John Gruber din partea blogului tehnic Daring Fireball, citand-ul pe CEO Apple, Tim Cook. 

De obicei, compania inlocuieste 1 milion pana la 2 milioane de baterii in fiecare an, a remarcat Daring Fireball. 

Cook a mentionat impactul negativ al programului asupra veniturilor Apple intr-un avertisment transmis investitorilor in 2 ianuarie, insa nu a oferit numere exacte. 

Cu toate acestea, daca cel putin de cinci ori numarul obisnuit de clienti Apple si-a inlocuit bateria iPhone in loc de a cheltui 749 dolari pe XR, 999 dolari pe XS sau 1.099 dolari pe XS Max, aceasta reprezinta o pierdere importanta de venituri. 

Apple a decis sa ofere inlocuirea mai ieftina bateriilor ca scuza dupa ce utilizatorii au aflat in 2017 ca Apple a incetinit iPhone-urile mai vechi pentru a preveni opririle neasteptate cauzate de bateriile vechi. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Luni, producatorul de chip-uri iPhone, Dialog, a anuntat va veniturile sale preliminare pentru cel de-al patrulea trimestru a atins pragul inferior al obiectivului sau. Saptamana trecuta, Apple a redus productia iPhone pentru primul trimestru cu 10% si a redus preturile iPhone in China. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate