Cautare


30 Ianuarie 2019
Apple sustine ca a cheltuit 60 miliarde de dolari pe piese de la furnizori din SUA in 2018

Potrivit Apple, compania continua sa isi extinda investitiile in productia americana.

Producatorul smartphone a cheltuit 60 miliarde de dolari cu 9.000 de furnizori americani de componente si companii in 2018, a anuntat Apple intr-o postare de luni. Aceasta reprezinta o crestere de peste 10% fata de anul precedent. 

Apple a evidentiat cateva dintre componentele sale fabricate in SUA, inclusiv sticla sensibila la atingere pentru modelele iPhone si iPad, produsa de Corning din Kentucky, precum si hardware-ul pentru comunicatii wireless produs in Colorado, Massachusetts si Oregon. Apple a declarat ca numarul total al locurilor de munca create sau sustinute din 2011 s-a triplat, "de la aproape 600.000 la 2 milioane in cele 50 de state". 

Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa fii "asamblat in SUA". In 2012, CEO Apple, Tim Cook, a anuntat ca compania muta o parte din productie in SUA. Insa cand Apple a inceput sa asambleze Mac Pro in Texas, se pare ca a intampinat unele probleme. 

Apple a incercat sa gaseasca furnizori americani care ar putea produce suficiente suruburi pentru Mac Pro, potrivit unui articol din The New York Times. A fost una din mai multe probleme care au intarziat vanzarile Mac, potrivit Times, iar Apple a ajuns sa comande suruburi din China. 

Solicitandu-i-se sa comenteze subiectul, purtatorul de cuvant al companiei a facut referire la postarea de luni a companiei. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate