Cautare


Samsung dezvaluie spatiul de stocare smartphone de 1TB
31 Ianuarie 2019 Mobile

Samsung dezvaluie spatiul de stocare smartphone de 1TB

Samsung doreste sa va ofere pe telefon un spatiu de stocare similar celui PC.

Compania coreeana a anuntat marti ca a inceput sa produca in masa o unitate de stocare incorporata Universal Flash Storage (eUFS) de 1 terabyte, dubland stocarea de pe generatia anterioara de smartphone-uri si mentinand, in acelasi timp, aceeasi amprenta - o inovatie depsre care Samsung sustine ca este prima din industrie. 

Potrivit Samsung, dezvoltarea va aduce o experienta similara celei notebook pe urmatoarea sa generatie de smartphone-uri. Cu 1TB de stocare incorporata, compania sustine ca utilizatorii ar putea stoca pana la 260 clipuri video de 10 minute la o rezolutie 4K, comparativ cu 13 videoclipuri de aceeasi dimensiune care pot fi stocate pe memoria flash de 64GB, "utilizata pe scara larga in multe smartphone-uri high-end din prezent", a declarat Samsung. 

Compania promite, de asemenea, viteze mai rapide de transfer de date, la o rata de pana la 10 ori mai mare decat cea a unui card microSD. 

Producatorii smartphone cauta sa isi gaseasca locul intr-o piata din ce in ce mai aglomerata, promitand dispozitive elegante, cu camere foto mai bune si o durata de viata crescuta a bateriei. Insa, pe masura ce tehnologia de captare a imaginilor si continutului se imbunatateste, cererea pentru mai mult spatiu de stocare pentru fotografii si videoclipuri 4K creste, de asemenea. 

Zvonurile indica deja ca viitoarea generatie de smartphone-uri Samsung Galaxz S10 va avea 1TB de stocare, alaturi de patru camere rear-facind si doua camere front-facing. 

Samsunt a declarat ca intentioneaza sa isi extinda instalatiile de productie in prima jumatate a anului 2019, "pentru a raspunde pe deplin cererii puternice anticipate pentru eUFS de 1TB din partea producatorilor de dispozitive mobile din intreaga lume". 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate