Cautare


07 Februarie 2019
Apple incepe sa vanda telefoane iPhone X reconditionate, insa acestea nu sunt ieftine

Apple a inceput sa vanda dispozitive iPhone X reconditionate, insa acestea nu sunt la fel de ieftine precum ne-am astepta pentru o tehnologie de anul trecut.

Apple a pus in vanzare un lot de telefoane iPhone X reconditionate. Insa daca va asteptati la afacere profitabila, veti fi dezamagit. 

Apple vinde telefoanele iPhone X de 64GB reconditionate la pretul de 769 dolari, mai ieftin cu 130 dolari fata de pretul de retail de 899 dolari. Daca va doriti o capacitate de 256GB, acest lucru va va costa 899 dolari (telefonul a fost vandut initial cu 1.049 dolari). 

Deci, ce intelege Apple prin "reconditionate"? Telefoanele vin cu o garantie de un un, manuale noi, accesorii si cutie si, cel mai important, o noua baterie si o noua carcasa. 

Dispozitivele nu sunt ieftine, insa daca doriti un upgrade la Face IS si camere duale, sunt mai ieftine decat daca ati achizitiona un iPhone XS nou. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate