Cautare


Un nou rival pentru telefonul pliabil al Samsung? TCL lucreaza la un telefon care se transforma in smartwatch.
19 Februarie 2019 Mobile

Un nou rival pentru telefonul pliabil al Samsung? TCL lucreaza la un telefon care se transforma in smartwatch.

O alta variatie a tendintei recente in materie de telefoane pliabile este smartphone-ul care se transforma in smartwatch.

Conceptul este unul dintre cele cinci dispozitive cu display flexibil aflate in curs de dezvoltare de catre furnizorul chinez TCL, care produce televizoare ieftine, dar care produce si telefoane sub brandurile BlackBerry si Alcatel. 

Potrivit documentelor obtinute de catre CNET, TCL lucreaza la doua tablete, doua smartphone-uri si un telefon care se infasoara in jurul incheieturii, devenind un smartwatch. 

Conceptul de telefon-ceas flexibil este detaliat intr-un brevet care prezinta un telefon lung, cu un display care se curbeaza in spate pentru a se infasura in jurul incheieturii. Nu este asemanator unuia dintre brevetele Apple pentru un ceas, care a precedat lansarea primului Apple Watch.

Intre celelalte dispozitive pliabile ale TCL se numara o tableta cu un display care se indoaie spre interior si una cu un display care se indoaie spre exterior. Cele doua smartphone-uri in lucru se indoaie in mod similar. 

Vestea despre planurile TCL vine intr-un moment in care Samsung se pregateste sa lanseze primul sau dispozitiv pliabil, despre care se zvoneste ca s-ar numi Galaxy X. Este de asteptat sa dezvaluie dispozitivul alaturi de Galaxy S10, chiar inainte de Mobile World Congress din aceasta luna. 

Samsung a oferit o privire asupra prototipului sau pliabil in noiembrie, cand a dezvaluit un ecran de 4,5 inch care se deschidea intr-o tableta de 7,3 inch. Samsung intentioneaza sa produca un milion de telefoane pliabile in acest an, folosind tehnologia Infinity Flex. 

Motorola ar putea, de asemenea, lansa in curand un telefon pliabil Razr de 1.500 dolari, in timp ce Xiaomi ar putea lucra la o tableta care se indoaie in doua locuri. 

Apple si-a indreptat, de asemenea, atentia spre piata dispozitivelor pliabile, actualizand recent un brevet vechi din 2011 pentru un telefon care se indoaie in jumatate pentru o purtare mai usoara. 

In timp ce in acest an se asteapta lansarea mai multor telefoane si tablete pliabile, in prezent singurul astfel de dispozitiv care poate fi achizitionat este Royale FlexPai, care costa mult peste 1.000 dolari unitatea entry-level. Se zvoneste, de asemenea, ca telefonul pliabil al Samsung va fi foarte scump, costand in jur de 2.000 de dolari. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate