Cautare


20 Februarie 2019
Noile Huawei P30 si P30 Pro: au fost dezvaluite data si locatia lansarii

Huawei sare peste Mobile World Congress din Spania, pentru a-si lansa seria de telefoane P30 in Franta.

Huawei a anuntat ca succesorul P20, seria P30, se va lansa in Paris, in 26 martie. 

Compania a dezvaluit data intr-un tweet cu tagline-ul "Regulile au fost facute pentru a fi rescrise" si un scurt video cu fotografii ale Turnului Eiffel si Arcului de Triumf, care sugereaza capacitatile zoom ale camerei foto a telefonului. 

Data anuntata presupune faptul ca Huawei isi va lansa dispozitivele in cadrul unui eveniment propriu din Paris, iar nu la Mobile World Congress din Barcelona, locul unde au avut loc mari lansari in trecut. 

Huawei P30 Pro ar putea avea patru camere foto rear-facing plasate vertical, daca imaginile publicate recent cu privire la acest dispozitiv se dovedesc a fi adevarate. 

Rivalul Huawei, Samsung, a decis la randul sau sa isi lanseze seria S10 in afara celei mai mari conferinte mobile din lume. 

Samsung va organiza evenimentul Unpacked pentru Galaxy S10 in 20 februarie, in San Francisco. Este de asteptat ca Samsung sa lanseze trei variante S10, inclusiv una cu trei camere rear-facing. 
Marketing-ul Samsung pentru evenimentul Unpacked sugereaza, de asemenea, ca firma ar putwa dezvalui in aceasta luna si tableta pliabila. 

Desi Huawei sare peste WWC in privinta lansarii seriei P30, teaserul companiei pentru MWC pare sa confirme ca va dezvalui un dispozitiv pliabil in cadrul evenimentului, care ar putea fi, de asemenea, un dispozitiv 5G. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate