Cautare


Motorola va vinde primul sau telefon pliabil, probabil Razr, in aceasta vara
01 Martie 2019 Mobile

Motorola va vinde primul sau telefon pliabil, probabil Razr, in aceasta vara

Dispozitivul, despre care se zvoneste ca va fi o actualizare a telefonului clasic, se va deosebi de Samsung Galaxy Fold si Huawei Mate X.

Motorola intra pe piata telefoanelor pliabile. Si este posibil sa faca acest lucru cu unul dintre cele mai iconice nume din domeniu.

Motorola, o unitate a gigantului chinez in materie de produse electronice de consum, intentioneaza sa vanda un smartphone pliabil in aceastqa vara, potrivit unei surse familiarizate cu planurile companiei. Aceasta a declarat ca design-ul va diferi de cel al Samsung Galaxy Fold, care a debutat saptamana trecuta, sau de cel al Huawei Mate X, care a fost prezentat la MWC Barcelona duminica. 

Dispozitivul reprezinta aproape sigur o reimprospatare a marcii Razr, despre care The Wall Street Journal a raportat ca va reveni la pretul de 1.500 dolari. Engadget a confirmat miercuri sosirea acestui telefon. 

Lansarea din vara plaseaza acest telefon intre lansarea Galaxy Fold, programata pentru 26 aprilie, si cea a Mate X, care va fi lansat aproximativ la jumatatea anului, si evidentiaza in continuare tendinta in crestere a telefoanelor pliabile. 

Spre deosebire de Galaxy Fold sau Mate X, care se deschid in display-uri mai mari, design-ul Razr, bazat pe o schema de brevet descoperita de blogul 91Mobiles, se indoaie intr-un dispozitiv mai mic, asemanantor Razr original. 

Design-ul are unele avantaje, inclusiv protectia ecranului odata ce acesta este indoit. Daca acesta imita telefonul original, va fi si mai compact. Insa nu se cunoaste daca consumatorii vor dori sa isi micsoreze ecranele. Samsung si Huawei ofera clientilor posibilitatea unui display mai mare. 

Originalul Razr a fost una dintre cele mai recunoscute marci si a ajutat la succesul Motorola ani de zile in timpul perioadei telefoanelor flip. Telefonul ultra-subtire a pornit de la pretul atunci scandalos de 500 dolari ca telefon exclusiv pentru Cingular Wireless (acum AT&T). A fost unul dintre cele mai de succes telefoane din istorie, vanzand peste 50 milioane de unitati in doi ani de la debut. 

Cu toate acestea, Motorola nu a reusit sa valorifice succesul Razr si a ramas in spate, industria indreptandu-se spre telefoane mai sofisticate. Google a achizitionat Motorola in 2012 si a revandut-o dupa doi ani catre Lenovo. 
Acum, Lenovo are ocazia de a revigora brandul Motorola cu noul Razr. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate