Cautare


07 Martie 2019
Apple va repara iPhone-uri chiar daca acestea au baterii care provin de la terte parti, potrivit unui raport

Se pare ca Apple si-a schimbat regulile in ceea ce priveste repararea iPhone-urilor cu baterii neautorizate, potrivit site-ului francez de stiri iGeneration si MacRumors. Politica a fost actualizata in 28 februarie si permite angajatilor Apple sa repare iPhone-uri chiar daca bateria dispozitivului a fost inlocuita cu una produsa de o terta parte.

Daca informatia este adevarata, acest lucru reprezinta o schimbare majora a politicii. Anterior, Apple refuza sa repare orice iPhone cu o baterie terta, indiferent de problema. Modificarea este similara celei din 2017, cand Apple si-a slabit restrictiile in ceea ce priveste repararea iPhone-urilor cu display-uri produse de terti. 

Citand documente interne "din trei surse fiabile", MacRumors a raportat ca daca problema telefonului este legata de baterie, Apple va inlocui bateria produsa de terti cu o propria baterie, in schimbul unei taxe. Daca iPhone-ul are alte componente neoficiale, cum ar fi microfoane sau senzori, Apple poate refuza, totusi, sa il repare. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Inlocuirea bateriei unui iPhone cu una noau este una dintre cele mai comune solutii pentru imbunatatirea performantei dispozitivelor vechi. In ianuarie 2018, Apple a lansat un program de inlocuire a vechilor baterii pentru 29 dolari dupa ce multi utilizatori s-au confruntat cu incetinirea semnificativa a iPhone-urilor lor (bateriile pentru iPhone X si modelele ulterioare costa 69 dolari). La un an dupa inceperea programului, Apple a raportat ca a inlocuit 11 milioane de baterii iPhone. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate