Cautare


Noul telefon de gaming de la Xiaomi are, probabil, mai mult RAM decat laptopul dvs.
20 Martie 2019 Mobile

Noul telefon de gaming de la Xiaomi are, probabil, mai mult RAM decat laptopul dvs.

Luni, Xiaomi a anuntat Black Shark 2, al treilea sau telefon de gaming. Acesta dispune de memorie de pana la 12GB de RAM - cu 4GB de RAM mai mult decat dispun noile laptopuri MacBook Pro si Dell XPS.

Noul dispozitiv al Xiaomi dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 855 si o baterie de 4,000 mAh. Pe partea din spate, veti gasi un combo de dual-camera de 48 megapixeli si 12 megapixeli, care sa se potriveasca cu shooterul selfie de 20 de megapixeli. Acesta vine in patru configuratii, incepand de la 6GB de RAM si 128GB de stocare si ajungand la 12GB de RAM si 256GB de stocare. 

In plus, ecranul sau OLED de 6,39 inch are un senzor de amprenta digitala in-display produs de Samsung.

Modelul entry-level se vinde pentru 3.200 yuan chinezesc (475 dolari(, in timp ce varianta mai robusta se vinde la pretul de 4.200 yuan chinezesc (625 dolari). Dispozitivul nu este chiar ieftin, insa este sub pretul asteptat pentru specificatiile de care dispune. Telefonul a fost, deocamdata, anuntat doar pentru China. 

Xiaomi Black Shark 2 arata promitator, insa nu este singurul telefon care lupta pentru atentia jucatorilor. Asus ROG Phone prezinta, la randul sau, o multime de caracteristici, iar Razer a lansat pana acum doua telefoane de gaming. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate