Cautare


05 Aprilie 2019
Google Duplex soseste pe iPhone-uri si pe mai multe telefoane Android

Google Duplex, asistentul vocal care suna remarcabil de uman, se indreapta spre mai multe dispozitive. Noua functie Google Assistant pentru efectuarea rezervarilor la restaurant se lanseaza pentru mai multe dispozitive Android si iOS in SUA, a confirmat un purtator de cuvant al Google miercuri.

Pagina de suport pentru Duplex, indicata anterior de 9to5Googlr, arata ca dispozitivele Android care ruleaza pe versiunea 5.0 sau versiuni ulterioare, precum si dispozitivele iPhone cu Google Assistant instalat pot utiliza Duplex, insa nu oriunde. XDA Developers a raportat miercuri ca a reusit sa utilizeze Duplex pe un Samsung Galaxy S10 Plus. 

Anterior, Duplex era disponibil doar pe telefoanele Google Pixel. In martie, Google a declarat ca Duplex se extinde la proprietarii Pixel in 43 de state. 

Google Duplex a fost anuntat in luna mai si s-a laudat cu capacitatea de a efectua apeluri telefonice in numele utilizatorii. In locul unei voci robotice, Duplex are o voce care suna uman si foloseste "propozitii complexe si remarci lungi". Asistentul poate programa intalniri, poate face rezervari si poate obtine informatii de la companii. 

Pentru a folosi Duplex, trebuie doar sa solicitati Google Assistant sa indeplineasca o sarcina, cum ar fi efectuarea unei rezervari sau programarea unei intalniri. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate