Cautare


09 Aprilie 2019
Viitoarea generatie iPhone XS ar putea avea un display chiar mai mare

Credeti ca actualul iPhone XS nu este suficient de mare? Un articol sugereaza ca Apple ar putea pregati o supra-dimensionare a display-ului iPhone.

Potrivit site-ului japonez Macotakara, viitoarea generatie de iPhone XS va beneficia de un display crescut de la 5,8 inch la 6,1 inch, ajungand la aceeasi dimensiune ca iPhone XR, desi este demn de amintit ca iPhone XR foloseste un display LCD, iar nu un display OLED, asa cum se gaseste pe iPhone XS si iPhone XS Max. 

In ceea ce priveste noua generatie iPhone XS Max, articolul sustine ca acesta va pastra dimensiunea de 6,5 inch a display-ului. 

Articolul sustine, de asemenea, ca ambele modele iPhone XS din generatia urmatoare vor avea trei camere rear-facing. In plus, pretinde ca modelul OLED de 6,1 inch va fi cu 0,15 mm mai subtire decat iPhone XS, iar modelul OLED de 6,5 inch va fi cu 0,4 mm mai subtire decat iPhone XS Max. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate