Cautare


10 Aprilie 2019
HUAWEI P30 Pro primeste premiul „Best Photo Smartphone 2019”

HUAWEI P30 Pro, flagship-ul lansat luna trecuta de Huawei, a fost recunoscut de catre Adunarea Generala a TIPA (Asociatia Publicatiilor Tehnice de Fotografie) drept unul dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2019, fiindu-i acordata distinctia „Best Photo Smartphone”. Este pentru al treilea an consecutiv cand prestigiosul premiu este acordat unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin imbunatatirea permanenta a calitatii, performantelor si designului dispozitivelor mobile.

„Huawei si-a concentrat intotdeauna strategia seriei HUAWEI P pe calitatea fotografiei. Dorim sa multumim TIPA inca o data pentru distinctia acordata celui mai recent flagship al nostru – HUAWEI P30 Pro. Prevazut cu un sistem de camere Leica Quad si cu o serie de inovatii, precum revolutionarul filtru RYYB sau zoom-ul optic 5X, HUAWEI P30 Pro rescrie regulile fotografiei inteligente. Aceste evolutii tehnologice vor oferi consumatorilor mai multa libertate in utilizarea dispozitivelor Huawei pentru a inregistra cele mai frumoase momente din viata lor”, a declarat Changzhu Li, Vicepresedintele Diviziei Handset Business Huawei Consumer BG.

Reprezentantii publicatiilor specializate in domeniile fotografiei si prelucrarea imaginilor din intreaga lume au confirmat ca HUAWEI P30 Pro se diferentiaza fata de competitorii sai, in urma testelor si evaluarilor comparative. Sistemul Leica Quad Camera al flagship-ului, prevazut cu un senzor HUAWEI SuperSpectrum de 40MP si cu o camera ultra-wide de 20MP, alaturi de o lentila SuperZoom cu o stabilizare a imaginii sustinuta de un design propriu, ofera o claritate si un zoom care nu s-au mai regasit pana acum pe o alta camera a unui telefon mobil. in plus, noua camera HUAWEI Time of Flight (ToF) ofera o profunzime sporita pentru efecte mai bune de tip bokeh. Aceste sisteme sunt capabile sa redea fotografii cu un nivel mare al detaliilor, precum si imagini clare in conditii de iluminare scazuta. 

In recenzia oficiala facuta de Adunarea Generala a TIPA pentru P30 Pro se precizeaza: „Performanta incredibila in conditii de iluminare scazuta si focalizare adaptabila. P30 Pro este echipat cu un sistem de camere format din patru senzori, fiind prevazut cu numeroase optiuni de configurare a imaginii. Camera beneficiaza de un senzor 1/1.7 de 40MP care genereaza imagini cu o rezolutie de 10 MP. Lentila cu stabilizare optica are o lungime focala de 27 mm (echivalent) si o deschidere a diafragmei de maximum f/1.6, la care se adauga o optiune super-wide de 16mm pentru 20MP (echivalent), o lentila telefoto tip periscop cu zoom 5X stabilizat (echivalentul a 125 mm), precum si un al patrulea senzor PDAF “time of flight” cu autofocus. P30 Pro poate acoperi o incredibila gama de lungimi focale datorita unui algoritm de „super-rezolutie“ care combina mai multe imagini RAW intr-o singura imagine high-resolution care este apoi decupata pentru a produce efectul de zoom 50X. Posibilitatea de a capta imagini in conditii de iluminare scazuta este la fel de impresionanta. Cu un ISO maxim de 409.600, pot fi fotografiate scene aflate aproape in intuneric total, iar producatorul afirma ca senzorul RYYB este cu 40% mai sensibil decat senzorul standard RGB, oferind cea mai buna performanta in conditii de iluminare scazuta dintre toate smartphone-urile disponibile pana in prezent.”

Thomas Gerwens, Presedintele TIPA, spune: „Huawei in colaborare cu Leica impinge din nou limitele fotografiei inteligente odata cu introducerea noului P30 Pro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii si filme de o calitate fantastica."

Cu HUAWEI P30 Pro, Huawei a dovedit din nou ca poate stabili standarde mai ridicate pentru fotografia realizata cu telefonul mobil. Cu cea mai buna performanta foto in conditii de iluminare scazuta dintre toate smartphone-urile de pana acum, precum si capabilitati de zoom fara egal in clasa sa, acest dispozitiv a primit cel mai mare scor din istoria DxOMark, care reprezinta standardul industriei in ce priveste masuratorile si evaluarile calitatii imaginii camerei foto si a obiectivelor. Cele 112 puncte demonstreaza implicarea Huawei in ceea ce priveste cercetarea si designul pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta pentru fotografia realizata cu telefonul mobil. 

Despre Huawei Consumer BG

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
YouTube: ?
youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate