Cautare


Noul iPhone va avea un chip A13, noi camere si reverse charging, potrivit unor articole
13 Mai 2019 Mobile

Noul iPhone va avea un chip A13, noi camere si reverse charging, potrivit unor articole

iPhone 11 este foarte aproape.

Se pare ca a inceput productia unei parti cheie a viitoarei generatii iPhone. Taiwan Semiconductor Manufacturing a inceput testarea timpurie a procesorului A13, care va alimenta urmatorul telefon Apple, care se va numi posibil iPhone 11, potrivit unui articol Bloomerg de vineri, care a citat surse anonime. Chip-ul ar putea intra in productie in masa in aceasta luna. 

Septembrie este de obicei luna in care Apple dezvaluie noua sa linie de iPhone-uri. Nu exista informatii oficiale despre noul smartphone, insa zvonurile sustin ca acesta va avea trei camere rear-facing si reverse charging. Nimeni nu se asteapta sa vada o versiune 5G a iPhone 11. 

Inainte de lansarea noilor modele iPhone, Apple este de asteptat sa prezinte urmatoarea versiune a sistemului sau de operare mobila, iOS 13, in cadrul conferintei anuale WWDC, care incepe in 3 iunie. Alte posibile anunturi in cadrul acestui eveniment includ o noua versiune a MacOS si un App Store pentru Apple Watch. Ar putea fi prezentate, de asemenea, hardware precum un nou iPad sau MacBook. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate