Cautare


13 Mai 2019
ASUS anunta inscrierea telefonului ZenFone 5Z in programul Android Q Beta

Utilizatorii ZenFone 5Z se vor putea bucura de cea mai noua experienta Android, incluzand protectia imbunatatita a confidentialitatii si moduri noi de interactiune.

ASUS si Google I/O au anuntat ca telefonul inteligent ZenFone 5Z (ZS620KL) va lua parte la programul Android Q Beta. Acesta este primul model din gama ASUS ZenFone care participa intr-un program Android Beta. ASUS urmareste constant sa imbunatateasca experienta ZenFone, aceasta colaborare cu Google fiind un pas in aceasta directie. 

Android Q Beta va aduce cateva noutati si functii interesante, incluzand o protectie mai stricta a confidentialitatii utilizatorilor, noi moduri de a interactiona pentru utilizatori, extensiile Vulkan si multe altele. 

Utilizatorii pot vizita www.asus.com/ro/Android-Q-Beta pentru a descarca noul software si pentru a afla mai multe despre Android Q Beta si functiile sale, cat si despre conditiile si aspectele participarii la programul de testare.

ASUS incurajeaza dezvoltatorii sa se alature programului de testare si apreciaza feedback-ul utilizatorilor pentru a imbunatati impreuna experienta de utilizare.

Viitorul model ZenFone va fi, de asemenea, pe lista de prioritati pentru actualizarea la Android Q. Mai multe informatii vor fi anuntate in curand.

Despre ASUS:
ASUS este o companie multinationala recunoscuta pentru cele mai bune placi de baza din lume, PC-uri, monitoare, placi grafice si routere, urmarind sa devina cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Avand angajati in intreaga lume, printre care peste 5000 de talente in cercetare si dezvoltare, ASUS se detaseaza in industrie prin design-ul de top si inovatiile gandite pentru o experienta digitala inteligenta, activa si plina de satisfactii, accesibila oricarui utilizator, oriunde si oricand. Inspirat de sloganul "in Cautarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a castigat mii de premii prestigioase in 2018, figurand in "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, in "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters si situandu-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate