Cautare


23 Mai 2019
Utilizatorii Pixel 3A si 3A XL se plang de telefoanele care se opresc la intamplare

Un utilizator sustine ca Google a sugerat revenirea la setarile din fabrica pentru a remedia problema cu cel mai recent telefon Pixel.

Telefoanele Pixel 3A si 3A XL se inchid la intamplare, au sustinut unii utilizatori. 

Potrivit unui mesaj postat pe Reddit, telefonul se inchide in continuu si de fiecare data necesita o resetare prin apasarea butonului "power" din timp de 30 de secunde. 

"M-am confruntat cu trei intreruperi ieri, inclusiv peste noapte. Si o alta inchidere a telefonului in aceasta seara", indica postarea utilizatorului. 

Un alt utilizatori Reddit a sustinut ca a solicitat sprijin Google dupa ce telefonul sau Pixel 3A s-a inchis o data pe zi, si i s-a spus sa revina la setarile din fabrica. 

Asa cum a raportat Android Police, un utilizator Pixel a spus ca ori de cate ori se conecteaza la o retea Wi-Fi si lasa telefonul in reupaus aproximativ 10 minute, acesta necesita o repornire. 

Google nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Problemele versiunilor anterioare Pixel au cauzat neajunsuri pentru Google, gigantul in domeniul tehnologiei cazand de acord sapamana trecuta sa plateasca 7,25 milioane de dolari intr-un proces de clasa demarat de proprietarii de smartphone-uri originale Pixel si Pixel XL. 

Telefoanele afectate, la care se face referire in acord, au fost fabricate inainte de 4 ianuarie 2017. Proprietarii au actionat in  judecata Google in februarie 2018, afirmand ca intentionat li s-a vandut telefoane defecte. 

Plangerea initiala pretindea ca sute de clienti au avut "probleme grave cu microfonul". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate