Cautare


Noul Apple iPod Touch primeste chip-ul A10 Fusion, pretul acestuia incepand de la 199 dolari
29 Mai 2019 Mobile

Noul Apple iPod Touch primeste chip-ul A10 Fusion, pretul acestuia incepand de la 199 dolari

Compania sustine ca va puteti astepta la o performanta mai buna fata de vechiul model

Apple a lansat marti un nou iPod Touch, sustinand ca functiile frecvent utilizate, precum FaceTime, functioneaza mai bine. 

Dispozitivul utilizeaza chip-ul Apple A10 Fusion pentru a imbunatati gameplay-ul si a oferi "o experienta AR imersiva" pentru prima data pe iPod Touch, potrivit unei declaratii. Functia AR functioneaza pe aplicatii pentru jocuri si navigare web. Chip-ul dispozitivului a fost utilizat recent in iPad 2018. 

Noul iPod Touch este disponibil in gri space, alb, auriu, albastru, roz si rosu pe Apple.com incepand de marti, precum si in magazine, incepand din aceasta saptamana. Preturile incep de la 199 dolari pentru modelul de 32GB, 299 dolari pentru versiunea de 128GB si 399 dolari pentru modelul de 256GB. Vine cu un display Retina de 4 inch, o camera de 8 megapixeli si o camera front facing de 1.2 megapixeli. Ruleaza pe iOS 12 si include o mufa pentru casti. 

Group FaceTime permite pana la 32 de persoane sa se alature unui apel video sau audio prin Wi-Fi. Spre deosebire de iPhone, un iPod Touch nu efectueaza apeluri telefonice traditionale si nu necesita un abonament wireless. 

Ultima data cand Apple a actualizat iPod Touch a fost in 2015. Modificarea a facut dispozitivul mai asemanator cu iPhone 6 cu camera de 8 megapixeli. Apple a retras iPod Nano si Shuffle in 2017. In acelasi timp, Apple a redus preturile iPod Touch si a redus optiunile de capacitate de stocare. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate