Cautare


18 Iulie 2019
Utilizatorii mobilPay Wallet pot sustine demersurile HOSPICE Casa Sperantei prin donatii direct in aplicatie

In premiera in Romania, utilizatorii unei aplicatii fintech au in prezent posibilitatea realizarii de donatii, alaturi de alte plati ce tin de utilitati, plata intretinerii, bilete de transport, reincarcarea cartelei PrePay si plata prin Scan&Pay la mii de comercianti online si offline. Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este prima organizatie care s-a alaturat noului serviciu mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati diverse in toate mediile.

Odata cu introducerea posibilitatii de a face donatii cu aplicatia mobilPay Wallet prin selectarea sectiunii Donatii, romanii pot dona mai simplu si mai rapid, contribuind la imbunatatirea vietilor copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila si ale familiilor lor. Fiecare donatie catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei este folosita pentru ingrijirea paliativa a pacientilor, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecarei plati de produse sau servicii efectuata cu ultima versiune a aplicatiei mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune sa continue cu o donatie. Acestia pot seta suma dorita pentru donatie, avand la dispozitie trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot in aplicatie pot alege o data anume din luna daca doresc sa fie notificati pentru plati recurente. in acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire in ziua stabilita de ei, putand face donatia printr-un singur click, fara a mai introduce toate datele cardului.  

„Inca de la lansarea aplicatiei mobilPay Wallet ne-am dorit sa schimbam mentalitati si sa inovam permanent. in premiera in Romania, utilizatorii nostri se pot implica activ in cauze caritabile, datorita noului serviciu prin care pot face donatii direct din aplicatie, alaturi de alte plati cotidiene. Ne alaturam crezului HOSPICE Casa Sperantei, acela ca ingrijirea paliativa este un drept al omului si ii indemnam pe toti utilizatorii mobilPay sa se alature acestei cauze, astfel incat impreuna sa contribuim la schimbarea vietilor celor care au cu adevarat nevoie. Este un proiect drag noua, pe care speram sa il crestem frumos pentru a aduce zambete acolo unde ele lipsesc”, declara Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com. 

„Acest proiect vorbeste despre frumusetea binelui si puterea fiecaruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevarat nevoie. impreuna putem face cu adevarat o diferenta pentru copiii si adultii afectati de o boala incurabila, cu prognostic limitat de viata si ne bucuram ca mobilPay Wallet ne sustine in demersul nostru de a oferi ingrijire paliativa gratuita, la momentul potrivit, pentru un numar cat mai mare de pacienti”, a declarat Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate sa se alature pentru a-si prezenta cauzele, aplicatia oferind acestora cadrul de prezentare imediata catre utilizatori. Astfel, organizatiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca acestia sa faca alegerea pe care o doresc. Fiecare donatie facuta de un utilizator in favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salveaza in ecranul principal al aplicatiei, pentru donatii viitoare si mai rapide.

Pentru a face donatii prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clientii pot descarca gratuit aplicatia din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. 

Despre mobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania

Lansata in 2013, mobilPay Wallet este cea mai premiata soluţie de plata din Romania şi primul produs tech romanesc premiat şi consacrat in Silicon Valley. Este o aplicatie complet gratuita pentru utilizatori, prin care platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata a magazinelor online. 

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Carrefour Express Pronto, Selgros si Cora, facturi de telefonie, internet si TV, facturi de utilitati la zeci de furnizori de servicii de energie, apa-canal, salubritate sau intreţinere la bloc, reincarcarea de cartele preplatie, transport public in diferite orase ale tarii sau transport taxi cu Speed Taxi. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 6.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR in pagina de plata a comerciantilor.
 
In 2017, aplicaţia a primit inclusiv distincţia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Soluţii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014, şi a obţinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.
 
Lansata anul trecut, in luna iunie, versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android si ofera un design al interfetei mult mai intuitiv, o sectiune noua pentru adaugarea programelor de loialitate si servicii noi plata oferite intr-o maniera usor de utilizat.

Despre fundatia HOSPICE Casa Sperantei 

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizatia are doua spitale cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, echipe mobile in patru orase – Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti, sase sedii destinate oferirii de ingrijire paliativa si educatie si peste 100 de paturi pentru internare si activitati adiacente, destinate ingrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. in 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la Adunatii Copaceni, primul din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. in cei 27 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 30.000 de copii si adulti cu boli incurabile, cat si familiilor acestora.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate