Cautare


Apple Pay: Cum se instaleaza si cum se foloseste pe iPhone, Apple Watch si Mac
23 Iulie 2019 Mobile

Apple Pay: Cum se instaleaza si cum se foloseste pe iPhone, Apple Watch si Mac

Este mai rapid, mai sigur si mai convenabil decat utilizarea cardurilor de credit reale.

In ciuda numarului de persoane care detin un iPhone sau un Apple Watch, exista inca multi care nu folosesc Apple Pay. Si este pacat, deoarece este pozitionat unic pentru a lega tranzactiile de pe iPhone cu cele din magazinele reale. 

Apple Pay este, practic, un portofel digital pe iPhone, iPad, Apple Watch sau Mac, care va permite sa cumparati lucruri in restaurante, in magazinele retail, in aplicatii si pe web. Puteti chiar sa il utilizati pentrwu a trimite si a primi bani din partea prietenilor si a familiei cu Messages. 

Chiar daca exista o imagine a cartii dvs. de credit in Apple Wallet, numarul cardului dvs. de credit nu este stocat niciodata pe telefonul dvs. sau pe serverele Apple. In schimb, Apple Pay utilizeaza un numar specific de dispozitiv si un cod unic de tranzactie pentru a procesa platile si pentru a va proteja informatiile. Aceasta permite Apple Pay sa fie mai rapid si mai sigur decat folosirea unui card de credit fizic. 

In ultimii cinci ani, Apple a adaugat suport pentru cardurile de tranzit si cele de loialitate. 

Daca sunteti interesat sa configurati Apple Pay pe oricare dintre dispozitivele dvs. Apple, urmariti videoclipul How To Use Apple Pay 

Daca doriti informatii mai detaliate, cititi tot ceea ce doriti sa stiti despre Apple Pay pe CNET. Pentru a afla cum se compara Apple Pay cu noile carduri de credit Appe si Apple Cash, verificati Apple Card vs Apple Pay vs Apple Cash: What you need to know.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate