Cautare


Samsung Galaxy Fold este
26 Iulie 2019 Mobile

Samsung Galaxy Fold este "pregatit" pentru lansare dupa repararea ecranului

Primul telefon pliabil al Samsung va fi pus in vanzare in luna septembrie, dupa ce problemele dispozitivului au intarziat lansarea sa initiala.

Lansarea din aprilie a Galaxy Fold a fost amanata dupa ce recenzorii timpurii au raportat ecrane sparte. 

Samsung a declarat ca a adus "imbunatatiri" dispozitivului in valoare de aproape 2.000 de dolari, care va fi vandut pe "piete selectate". 

Compania s-a grabit sa lanseze un smartphone pliabil inaintea rivalilor sai. 

"Samsung si-a luat timpul necesar pentru a evalua pe deplin designul produsului, pentru a face imbunatatirile necesare si a efectua teste riguroare", a declarat compania. 

Imbunatatirile includ extinderea stratului protector pentru a clarifica faptul ca acesta nu se doreste a fi indepartat si, de asemenea, a consolidat zona balamalei cu noi capace de protectie. 

O explicatie pentru ecranele sparte pare sa fie faptul ca unii recenzori au inlaturat o pelicula despre care credeau ca este un strat de protectie obisnuit, aplicata pe telefon atunci cand l-au cumparat. 

Defectele dispozitivului s-au dovedit a fi o sursa de rusine pentru Samsung, care a inregistrat o scadere a vanzarilor smartphone si se confrunta cu o concurenta crescuta din partea rivalilor, inclusiv Huawei din China. 

Huawei a devenit al doilea cel mai mare vanzator smartphone din lume anul trecut si intentioneaza sa isi lanseze smartphone-ul pliabil in luna septembrie. 

Compania a amanat, de asemenea, lansarea telefonului sau pliabil, sustinand ca doreste sa efectueze teste suplimentare in urma problemelor de ecran cu care s-a confruntat Samsung Galaxy Fold. 

La inceputul acestui an, firma chineza de tehnologie Xiaomi a dezvaluit un prototip de smartphone pliabil care se transforma intr-o tableta. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate