Cautare


06 August 2019
iPhone-urile Apple din 2021 vor avea Touch ID in-display, sustine un analist

Sistemul actualizat de recunoastere a amprentelor digitale va functiona in tandem cu Face ID, potrivit analistului Ming-Chi Kuo.

Apple va readuce Touch ID pe iPhone-urile sale din 2021, folosind un senzor de amprenta digitala in-display, a declarat analistul Ming-Chi Kuo. Acesta va functiona cu actuala recunoastere faciala Face ID, intr-un sistem combinat de securitate biometrica, a raportat luni 9to5Mac. 

Compania cu sediul in Cupertino, California, ar putea rezolva problemele tehnice pe care le are cu componentele in-display in urmatoarele 18 luni, potrivit lui Kuo. Se pare ca Apple s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste consumul de energie, dimensiunea mica a zonei de detectare, grosimea modulelor de detectare si probleme de productie. 

Inregistrarile recente de brevete au sugerat ca Touch ID va reveni - functia a fost vazuta ultima data pe iPhone 8 din 2017. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate