Cautare


11 Septembrie 2019
Google Play Pass "va sosi in curand"

Se pare ca oferta este un serviciu de abonament pentru aplicatii si jocuri Android.

Google se pregateste sa lanseze Play Pass, o oferta misterioasa care ar putea fi un serviciu de abonament pentru aplicatiile si jocurile Android care se gasesc in Play Store. Primele indicii despre acest serviciu au iesit la iveala anul trecut.

"Este aproape timpul", a declarat luni gigantul web. "Google Play Pass va sosi in curand". Tweet-ul companiei include un GIF care seamana cu un bilet de participare sau de tombola. 

Tweet-ul vine la aproximativ o luna dupa ce Android Police a raportat ca Google a testat deja serviciul, care va costa 5 dolari pe luna. Stardew Valley si Marvel Pinball se numara printre jocurile incluse in abonament. 

Apple si-a anuntat serviciul de abonament pentru jocuri in luna martie, impreuna cu Apple Card, TV Plus, News Plus si altele. Apple Arcade serveste ca o extensie a App Store si va include 100 de jocuri noi, exclusive. Compania din Cupertino, California, a declarat ca serviciul va ajunge in peste 150 de tari in aceasta toamna si va oferi imediat peste 100 de jocuri noi si exclusive la care Apple lucreaza impreuna cu dezvoltatorii. 

Apple nu a anuntat cat va costa serviciul. 

Un purtator de cuvant al Google a refuzat sa comenteze cu privire la serviciul raportat. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate