Cautare


Huawei Mate 30 are o camera premium, o baterie mai mare si display
20 Septembrie 2019 Mobile

Huawei Mate 30 are o camera premium, o baterie mai mare si display "horizon"

Huawei isi dezvaluie smartphone-ul Mate 30 ca un rival al Apple iPhone 11 si Samsung Galaxy Note 10.

Huawei si-a dezvaluit joi cele mai recente smartphone-uri premium - Mate 30 si Mate 30 Pro - in cadrul unui eveniment din Munchen. Noile telefoane, in special Mate 30 Pro, vor concura cu noile Apple iPhone 11 si iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy Note 10 si viitorul Google Pixel 4, care se va lansa in 15 octombrie. 

Telefoanele Mate 30 dispun de un procesor Kirin 990, care va permite capacitati 5G si AI. Kirin 990 este raspunsul Huawei la chipset-urile Apple seria A si la procesoarele Qualcomm Snapdragon. Mate 30 Pro functioneaza cu o baterie uriasa de 4,500 mAh, comparativ cu cea de 3,969 mAh din iPhone 11 Pro. Display-ul sau "horizon" se curbeaza peste marginea dispozitivului. 

Huawei sustine ca Mate 30 are bateria 5G care dureaza cel mai mult si cel mai bun sistem de racire 5G, comparativ cu Samsung Galaxy Note 10 + 5G. Dispozitivele au o incarcare wireless de 27 wati si optiunea pentru un incarcator wireless in-car, pentru incarcare mai usoara in mers. 

Camerele foto reprezinta o atractie majora pentru seria Mate 30: Huawei prezinta Mate 30 Pro ca primul smartphone din lume cu o camera cinematografica 40MP dedicata, care include efectul Bokeh real-time, rezolutie 4K 50 fps si 4K HDR+ time lapse. Are, de asemenea, patru camere rear-facing si capacitatea de a realiza video ultra-slow motion.

Mate 30 si Mate 30 Pro sunt disponibile in space silver, cosmic purple, negru si verde smarald, precum si vegan leather forest green si vegan leather orange. La fel ca Apple Watch Series 5, aceste telefoane au un display always-on. Au, de asemenea, un mod intunecat pentru utilizarea nocturna, atat pentru telefoane, cat si pentru aplicatiile de pe ele. 

Lansarea Mate 30 vpine intr-un moment incert pentru Huawei: Departamentul de Comert al SUA a introdus compania in lista neagra in luna mai, dupa ce presedintele Donald Trump a semnat un ordin executvi prin care a interzis Huawei din retelele de comunicatii din SUA, din cauza preocuparilor de securitate nationala privind legaturile Huawei cu guvernul Chinez, acuzatii pe care Huawei le neaga. Compania mama a Google, Alphanet, a revocat licenta Android a Huawei. 

In ciuda ordinului executiv al SUA si a scaderii care a rezultat, Huawei ramane una dintre cele mai valoroase companii din China, aducand venituri de peste 100 de miliarde de dolari in 2018. Este, de asemenea, al doilea cel mai mare vanzator smartphone la nivel mondial, potrivit Gartner, detinand aproape 16% din piata (Samsung este numarul 1 cu 19%, iar Apple este pe locul 3, cu aproximativ 12%). In primul trimestru al anului 2019, vanzarile smartphone ale Huawei au crescut in toate regiunile, in special in China si Europa, a constatat Gartner. 

Vanzarile smartphone in general nu mai sunt ceea ce au fost: In acest an, se preconizeaza ca livrarile globale de telefoane mobile vor scadea cu 68 milioane de unitati, sau 3,8% fata de anul anterior, potrivit cercetarii Gartner. Oamenii isi pastreaza telefoanele mai mult timp si nu doresc sa cumpere telefoane premium din ce in ce mai scumpe, care nu includ actualizari radical diferite, a constatat studiul. Decizia Apple de a vinde iPhone 11 incepand de la 699 dolari pare un raspuns direct la scaderea vanzarilor iPhone. 

La inceputul acestei luni, in cadrul IFA, Huawei a anuntat telefonul sau pliabil Mate X si rivalul Apple AirPods wireless, FreeBuds 3. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate