Cautare


22 Februarie 2017
In sfarsit! Spectacles sunt disponibili online

Ochelarii pot fi acum cumparati din SUA, in toate cele trei variante de culoare, pe Spectacles.com

Spectacles sunt ochelari de soare cu o camera care poate inregistra clipuri video de 10 secunde. Acestia functioneaza exclusiv cu Snapchat si clipurile pot fi vizionate sau trimise prin intermediul aplicatiei. 

Ochelarii in valoare de 129 dolari erau disponibili anterior doar pe Snapbots, masini speciale de vanzare care au aparut pe teritoriul SUA. De asemenea, au fost vanduti intr-un magazin temporar din New York City, care acum este inchis. Distribuirea limitata a creat agitatie in jurul Spectacles si unii potentiali cumparatori au stat ore in sir la rand pentru a obtine o pereche. 

Aceasta schimbare de strategie vine dupa ce compania mama a Snapchat, Snap, a realizat inregistrarea IPO la inceputul lunii februarie. 

Snap a sustinut ca Spectacles nu genereaza venituri semnificative pentru companie. Snap nu a dezvaluit cifrele de vanzari pentru Spectacles.

Spectacles cumparati de pe site vor costa 129 dolari. Cei care au cumparat Spectacles de la Snapbots au fost limitati la doua perechi de persoana, insa Snapchatterii vor putea sa cumpere pana la sase perechi prin intermediul website-ului.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate