Cautare


Microsoft va livra primele kit-uri Windows Mixed Reality dezvoltatorilor in aceasta luna
03 Martie 2017 Multimedia

Microsoft va livra primele kit-uri Windows Mixed Reality dezvoltatorilor in aceasta luna

Microsoft a anuntat ca primele kit-uri Windows 10 Mixed Reality vor incepe sa fie livrate dezvoltatorilor in aceasta luna.

Anul trecut, Microsoft a deschis platforma Windows Holographic - acum numita oficial "Windows Mixed Reality" - pentru producatorii hardware si software, in incercarea de a determina mai multe firme de construiasca dispozitive, aplicatii, display-uri si PC-uri mixed reality, care permit oamenilor sa interactioneze cu obiecte virtuale suprapuse peste lumea fizica. 

In cadrul GDC din aceasta saptamana, compania a dezvaluit ca primele headset-uri de realitate mixta vor ajunge la dezvoltatori in cursul acestei luni.

Headset-ul construit de Acer are doua display-uri cu rezolutie de 1440 X 1440, cu o rata refresh de 90Hz, un jack audio de 3,5mm, porturi HDMI 2.0 si USB 3.0, urmarire inside-out, care va permite sa aveti urmarire pozitionala fara a avea nevoie de senzori externi. 
Aceasta tehnologie de urmarire va fi o caracteristica a tututor headset-urilor Windows Mixed Reality, firma promitand ca vor fi lansate dispozitive Dell, HP si Lenovo. 

Headset-urile Acer sustine experiente de realitate mixta pe PC-uri deocamdata, insa Microsoft a anuntat ca viitoarele dispozitive vor ajunge in curand pe Xbox, inclusiv pe viitoarea consola Project Scorpio, in 2018.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate