Cautare


06 Martie 2017
Spotify ajunge la 50 milioane de abonati

Spotify a ajuns la 50 milioane de abonati platitori, adaugand 10 milioane de noi membri in aproximativ 5 luni, a declarat compania de streaming de muzica joi.

Cresterea subliniaza trecerea consumatorului de la cumpararea de muzica la plata unei taxe pentru toate melodiile la care poate avea acces. Pe masura ce au aparut mai multi concurenti, Spotify si Apple Music apar ca lideri. In timp ce Apple Music s-a sprijinit pe un marketing puternic si pe exclusivitate in ceea ce priveste albumele, Spotify se foloseste de un avantaj de pret, datorita taxei sale unice. 

Apple Music a declarat ca a ajuns la 20 milioane utilizatori in decembrie, adaugand 3 milioane de abnonati in decurs de 3 luni. Apple nu a raspuns unui mesaj prin care i se cerea sa comenteze, insa luna trecuta, directorul executiv Eddy Cue a declarat ca Apple Music a "trecut bine" de pragul de 20 milioane. 

Tidal, serviciul de abonare detinut de Jay Z si alte megastaruri, a fost analizat in ceea ce priveste baza sa de utilizatori in acest an. Dupa ce compania s-a laudat cu 3 milioane de membri anul trecut, un raport de stiri norvegian a indicat in luna ianuarie ca Tidal a umflat numarul membrilor. Un director executiv a declarat ca numarul este aproape de 850.000 de abonati. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate