Cautare


03 Aprilie 2017
Panasonic Lumix GH5 – succes urias al campaniei de pre-sale!

Preocupata fiind de satisfacerea continua a dorintelor si asteptarilor clientilor, compania Panasonic a lansat, in data de 10 februarie 2017, o campanie de pre-comanda pentru noul GH5. Aceasta initiativa s-a dovedit a fi una foarte populara in randul fotografilor si operatorilor video din toata lumea. Campania de pre-sales s-a incheiat in data de 20 martie cu un succes urias ceea ce demonstreaza cat de dorit si de asteptat este Lumix GH5.

Primele camere au inceput deja sa fie  livrate cumparatorilor. Campania de pre-sales a oferit si doua beneficii viitorilor posesori ai Lumix GH5 mai exact 5 ani garantie si softul DMW-SFU1, un cod unic pentru activarea functiei V-LogL. Codul unic activeaza totodata functia LUT (Look Up Table) care face posibila rularea imaginilor filmate direct pe camera prin modul V-LogL.

“inca din faza de planificare a campaniei de marketing si vanzari pentru aceasta camera, am stiut ca Lumix GH5 va fi un mare succes. Predecesorul ei, Lumix GH4, este considerat de catre multi specialisti cea mai buna camera pe care ei au folosit-o. Acest lucru ne face cu atat mai incantati ca putem prezenta un nou produs care revolutioneaza abordarea utilizatorilor, stimulandu-le creativitatea pentru a obtine filme si fotografii perfecte”, Klara Ufnalewska, Panasonic PR Manager pentru Europa Centrala si de Est.

”A better life, a better World” – ”O viata mai buna, o lume mai buna” reprezinta principiul care ii insoteste permanent pe inginerii de la Panasonic. Numeroase produse inovative created de catre compania japoneza demonstreaza cel mai bine acest fapt. Seria de camere GH confirma acest lucru precum si faptul ca sunt modele de referinta in industrie. 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si in industria echipamentelor. De la infiintarea sa in 1918, compania s-a extins la nivel global si activeaza in prezent in peste 474 de sucursale si 94 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de  56,794 miliarde EUR (7,553 trilioane JPY) in anul incheiat la 31 martie 2016. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai bune pentru clientii sai. 
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate