Cautare


20 Aprilie 2017
Noua camera LUMIX DC-TZ90 cu superangular de 24 mm si zoom optic de 30x* pentru inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO si selfie-uri reusite (*echivalent 35 mm: 24-720mm)

Panasonic prezinta LUMIX DC-TZ90, noul model din populara serie "Travel Zoom" - TZ. Prin upgrade-ul adus senzorului de la o rezolutie de 18,1-megapixeli (TZ80) la o rezolutie de 20,3-megapixeli, LUMIX TZ90 beneficiaza acum de un zoom optic de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) intr-un corp compact permitand, in acelasi timp, inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO. Noul ecran LCD inclinabil permite utilizatorilor sa se bucure de nenumarate posibilitati pentru realizarea fotografiilor de tip ”selfie”, inclusiv selfie 4K si selfie panoramic.

indeplinind toate standardele de calitate exigente impuse de Leica, LUMIX TZ90 ofera performante optice exceptionale cu o claritate uimitoare, distorsiuni si reflexii minime. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x si superangular de 24 mm, este util in orice situatie. 

Noul senzor MOS de 20,3-megapixeli, de mare sensibilitate, si procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor sa inregistreze imagini de calitate inalta chiar si in cazul inregistrarilor cu sensibilitate ISO ridicata, in medii iluminate slab.

LUMIX TZ90 poate inregistra imagini video fluide, de inalta rezolutie QFHD 4K la 3840x2160 si 30p(60Hz) / 25p(50Hz) in format MP4.*1*2 Beneficiind de avantajul tehnologiei 4K, utilizatorii pot capta momente unice la 30 fps cu o rezolutie echivalenta cu 8-megapixeli ca 4K PHOTO. Sunt disponibile diverse alte functii practice bazate pe tehnologia 4K. Functia Post Focus permite utilizatorilor sa selecteze cu usurinta zona de focalizare dupa inregistrarea imaginii. Functia Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie) permite utilizatorilor sa ajusteze profunzimea de camp dupa inregistrare combinand imagini multiple captate cu functia de post-focus, totul in interiorul camerei. in plus, LUMIX TZ90 incorporeaza o functie de compunere lumina cu care camera sintetizeaza imaginile selectand si salvand pixelii mai luminosi. Acest lucru face posibila producerea cu usurinta a unor imagini mult mai impresionante si luxuriante ale unor situatii precum focuri de artificii sau scene nocturne. 

Functia 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real) realizeaza zoom sau panoramare stabila in cazul imaginilor video 4K de inalta rezolutie. Utilizatorii pot realiza imagini video Full-HD perfecte, adaugand efecte impresionante dupa inregistrarea materialului original in 4K. Datorita operarii digitale, acest lucru poate fi efectuat fara miscarea fizica a obiectivului.

Pentru raspuns si mai rapid si mobilitate mai ridicata, LUMIX TZ90 integreaza tehnologia DFD (Depth From Defocus - adancime din defocalizare)*3 pentru a obtine o focalizare automata ultra-rapida de aprox. 0,1 sec. Aceasta contribuie la o inregistrare in rafala de mare viteza de 10 (AFS)/5 (AFC) fps. 

LUMIX TZ90 prezinta, de asemenea, o varietate de functii de focalizare automata, precum Focalizare automata tactila, Focalizare automata in 49 de puncte si Focalizare automata in lumina slaba, care permit utilizatorilor sa obtina cele mai bune rezultate intr-o gama variata de situatii de inregistrare.

Ecranul LCD de 3,0-inch cu 1.040k puncte si control tactil se inclina cu 180 de grade, iar camera intra automat in modul Self Shot (autorportret) imediat ce ecranul este inversat. in modul Self Shot (autoportret), camera LUMIX TZ90 ofera o varietate de functii pentru selfie-uri, inclusiv noul mod 4K Selfie. Functiile de infrumusetare permit utilizatorilor sa realizeze portrete – in special ale persoanelor de sex feminin - mult mai spectaculoase utilizand mai multe efecte precum Soft Skin (piele fina), Defocusing (defocalizare) si Slimming (slabire). Dupa inregistrare, retusarea estetica/prin machiaj poate fi aplicata chiar in interiorul camerei cu functia Beauty Retouch (retusare pentru infrumusetare). 

Totodata, utilizatorii pot alege sa capteze fundalul clar sau defocalizat folosind modul Background Control. Imaginile panoramice pot fi, de asemenea, inregistrate in modul Self Shot (autoportret). Un vizor de 0,2-inch 1.166k puncte EVF (Vizor electronic), cu senzor de ochi, este, de asemenea, prevazut pentru inregistrarea cu usurinta in exterior cu lumina puternica a soarelui. Inelul de control de obiectiv permite o operare rapida si intuitiva. Pentru stimularea creativitatii in realizarea fotografiilor cu Lumix TZ90, sunt disponibile inregistrarea de imagini in format RAW, modul de filtru Creative Control (control creativ) si modul Creative Panorama (panorama creativa).  

Cu conectivitatea Wi-Fi®, utilizatorii isi pot conecta camera la smartphone sau tableta pentru a extinde flexibilitatea de inregistrare, stocare si partajare a imaginilor. 

Fiind dotata cu un zoom puternic de 30x si performante de inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO intr-un corp ultra compact, noua camera LUMIX TZ90 ofera bucuria inregistrarii unor imagini foto/video de inalta calitate si experiente selfie in moduri versatile, oricand si oriunde.

Alte functii

5-axis HYBRID O.I.S. (stabilizator de imagine optic hibrid pe 5 axe)+*4, control creativ, fotografie panorama, incarcare CA/USB

*1 Despre inregistrarea imaginilor video / inregistrarea 4K PHOTO

- Utilizati un card cu o clasa de viteza SD „clasa 4” sau o clasa superioara la inregistrarea imaginilor video. 
- Utilizati un card cu clasa de viteza SD cu „clasa de viteza 3 UHS-I (U3)” atunci cand inregistrati imagini video cu [MP4] in [4K] sau [4K PHOTO].
   (Clasa de viteza SD este un standard de viteza privind scrierea continua.)
- inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 29 de minute si 59 de secunde cu [AVCHD]
- inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 15 de minute cu [MP4] in [4K].  
  - Cand este utilizat un card de memorie SDHC: puteti continua inregistrarea fara intrerupere, chiar daca dimensiunea fisierului depaseste 4 GB, dar fisierul de imagine video va fi divizat si inregistrat/redat separat.
  - Cand este utilizat un card de memorie SDXC: puteti inregistra o imagine video intr-un singur fisier.
- inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 29 de minute si 59 de secunde cu [MP4] in [FHD] [HD] si imagini video de mare viteza. 
   Puteti continua inregistrarea fara intrerupere, chiar daca dimensiunea fisierului depaseste 4 GB, dar fisierul de imagine video va fi divizat si inregistrat/redat separat.

*2 Max.15 min. 
*3 Functioneaza pentru inregistrarea imaginilor statice
*4 Compensarea pe 5 axe functioneaza pentru inregistrarea video, cu exceptia inregistrarii video 4K.

• Leica este o marca inregistrata a Leica Microsystems IR GmbH.
• Obiectivele LEICA DC VARIO-ELMAR sunt fabricate cu ajutorul unor instrumente de masurat si a unor sisteme de asigurare a calitatii care au fost certificate de Leica Camera AG pe baza standardelor de calitate ale companiei.
• “AVCHD Progressive”, “AVCHD” si logo-urile “AVCHD Progressive” si “AVCHD” Logo sunt marci inregistrate ale Panasonic Corporation si Sony Corporation.
• Toate celelalte nume de companii si denumiri de produse sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
• Unele accesorii nu sunt disponibile in anumite tari.
• Designul si specificatiile se pot modifica fara notificare prealabila.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si in industria echipamentelor. De la infiintarea sa in 1918, compania s-a extins la nivel global si activeaza in prezent in peste 474 de sucursale si 94 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de  56,794 miliarde EUR (7,553 trilioane JPY) in anul incheiat la 31 martie 2016. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai bune pentru clientii sai. 

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate