Cautare


02 Mai 2017
Televizoarele Panasonic OLED 4K Pro EZ1000 si EZ950 au incheiat cu succes un riguros proces de optimizare si certificare

Panasonic are placerea sa anunte faptul ca televizoarele sale OLED 4K Pro EZ1000 si EZ950 au primit certificarile Ultra HD Premium si THX 4K datorita imbinarii eficiente dintre procesarea extrem de avansata a imaginilor si panourile OLED de ultima generatie. Ambele televizoare au finalizat, de asemenea, un proces riguros de calibrare si optimizare, realizate de gigantul de la Hollywood, Deluxe, pentru a garanta ca acestea reflecta cu acuratete maxima intentia creatorilor de continut. Deluxe este lider mondial in domeniul serviciilor si tehnologiilor digitale pentru crearea si livrarea de continut.

Pregatit pentru Hollywood

Coloristii de top, cercetatorii si inginerii specializati in calitatea imaginii din cadrul companiilor de post-productie Deluxe Company 3, EFILM si Encore au colaborat cu Panasonic pentru a calibra, optimiza si testa televizoarele OLED 4K Pro EZ1000 si EZ950. De asemenea, acestia au stabilit ca modelul EZ1000 poate fi utilizat ca monitor de referinta pentru gradarea culorilor in filme artistice blockbuster si in seriale de televiziune de ultima generatie. 
 
Artistii creativi ai companiei contribuie in mod constant la realizarea celor mai apreciate filme, emisiuni TV si reclame publicitare din industrie, printre acestea numarandu-se 13 dintre filmele nominalizate la Oscar in acest an si 50% din reclamele care au fost difuzate in timpul recentului Super Bowl. Deluxe este, de asemenea, un pionier in tehnologia HDR, avand deja produse peste 16 titluri in acest nou format extraordinar.

Stefan Sonnenfeld, directorul executiv al Deluxe si fondator al Company 3, a declarat: "Culoarea are o putere latenta prin capacitatea sa de a reda emotii care ajuta realizatorii de filme sa relateze cat mai bine povestile lor. Daca nu vedeti culoarea asa cum a fost gandita de catre realizatori, nu traiti experienta pregatita de acestia pentru dumneavoastra. Pana acum, nu a existat o modalitate accesibila de a prezenta constant mai multe formate intr-un mod pe care sa il putem aproba. Televizorul Panasonic EZ1000 reprezinta un progres major, oferind in mod constant parametrii si caracteristicile pe care le vedem pe monitoarele profesionale folosite ca referinta de catre coloristii nostri".

Acesta a mai adaugat: "Suntem extrem de incantati sa colaboram cu un partener precum Panasonic care constientizeaza rigurozitatea noastra privind colorimetria si care a colaborat cu noi pentru a optimiza si testa exigent aceasta tehnologie. Deoarece clientii nostri au incredere ca oferim o experienta consistenta, trebuie sa fim intr-adevar siguri ca o livram. Dupa ce am trecut acest televizor prin diverse teste, suntem singuri ca el ofera ceea ce dorim - de la post-productie pana la imaginile afisate consumatorului."

Yasushi Murayama, seful diviziei Panasonic TV pentru Europa, a declarat: "Suntem incantati sa colaboram cu Deluxe si cu artisti de cea mai inalta calitate pentru a ne asigura ca toti clientii nostri reusesc sa vizioneze exact ceea ce intentioneaza realizatorii de film. Televizoarele cu plasma Panasonic au fost utilizate pe scara larga in productia de film si suntem onorati ca Deluxe va utiliza televizorul OLED EZ1000 ca optiune de monitor in productiile sale. Acest lucru evidentiaza nivelul profesional al inginerilor nostri si know-how-ul pe care l-am acumulat de-a lungul anilor. Dovedim astfel ca televizoarele noastre OLED sunt acum capabile sa ofere o calitate a imaginii care indeplineste cerintele stricte ale profesionistilor."

Certificare Ultra HD Premium

Atat modelul OLED EZ1000, cat si modelul EZ950 indeplinesc standardele exigente ale celor mai inalte specificatii Ultra HD Premium ale Aliantei UHD, actualizate pentru anul 2017i .

Grupul UHD Alliance (UHDA), care este alcatuit din studiouri de film, producatori de electronice de larg consum, distribuitori de continut si companii de tehnologie, a evaluat noile modele Panasonic EZ1000 si EZ950 ca indeplinind o gama larga de criterii exigente de performanta. Acestea includ totul, de la performante legate de rezolutie si domeniu dinamic ridicat (HDR), la precizia imaginii, spectrul larg de culori si multe altele.

THX acorda si el certificarea 4K

Pe langa faptul ca au obtinut cea mai inalta clasificare Ultra HD Premium de la UHDA, ambele televizoare OLED au obtinut si certificarea 4K de la un grup independent si renumit de evaluare si certificare a calitatii imaginii, THX - o recunoastere pentru imaginile de o calitate si acuratete exceptionale, obtinute pana acum doar de foarte putine televizoare.


i Modelele certificate sunt 65EZ1000, 65EZ950, 55EZ950. Modelul 77EZ1000 va fi trimis pentru certificare inainte de lansarea din toamna.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si in industria echipamentelor. De la infiintarea sa in 1918, compania s-a extins la nivel global si activeaza in prezent in peste 474 de sucursale si 94 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de  56,794 miliarde EUR (7,553 trilioane JPY) in anul incheiat la 31 martie 2016. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai bune pentru clientii sai. 
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: 

Despre Deluxe

Deluxe este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii digitale si solutii tehnologice pentru crearea si distribuirea de continut si un partener de incredere, inca din 1915, pentru studiourile de la Hollywood, producatori independenti, retele de televiziune si producatori de continut online. in cadrul companiilor Deluxe Creative isi desfasoara activitatea cei mai buni ingineri din lume. Deluxe Delivery permite creatorilor si furnizorilor de continut sa furnizeze acest continut lumii - in orice format. Cu sediul central in Los Angeles si New York si operatiuni pe 25 de piete media importante din intreaga lume, Deluxe se bazeaza pe 8 000 de artisti, experti si inovatori din acest domeniu.
 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate