Cautare


01 August 2017
"Filmul Emoji" depaseste 25 milioane de dolari in weekendul de deschidere din SUA.

In ceea ce ar putea reprezenta un soc pentru multi, "The Emoji Movie" nu este foarte bun. Insa acest lucru nu a impiedicat oamenii sa il vada. Asa cum raporteaza Variety, filmul a produs 25,7 milioane de dolari pe piata interna in weekendul sau de deschidere.

Filmul s-a clasat pe locul al doilea in SUA in weekend, dupa "Dunkirk", care a castigat in cel de-al doilea weekend 28,1 milioane dolari. Cele 25,7 milioane dolari produse de catre "The Emoji Movie" reprezinta aproximativ jumatate din bugetul sau de 50 milioane dolari. 

"The Emoji Movie", bazat pe emoticon-urile pe care le folositi in mesaje, a fost respins de catre critici la lansarea sa de saptamana trecuta. In prezent are un scor Metacritic de 10 (din 100) si un rating de 8% "Rotten" pe Rotten Tomatoes. 

Se plaseaza in spatele "The Angry Birds Movie" - un alt film de animatie care a obtinut 38,1 milioane dolari in weekendul de lansare si s-a descurcat ceva mai bine cu criticii. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate