Cautare


02 August 2017
Solutii audio Plantronics pentru toate platformele de gaming

Pentru fiecare gamer, indiferent de platforma folosita - consola, mobil sau PC, urmatoarea mutare conteaza cel mai mult, fiind necesare o implicare 100% in actiune si increderea ca vocea sa este auzita. Plantronics a inovat de-a lungul timpului in domeniul castilor pentru zborul in spatiu, iar pasiunea pentru depasirea limitelor in performanta echipamentelor audio merge astazi mai departe, in zona de gaming.

Sezonul vacantelor este in toi, o perioada in care elevii si studentii au mai mult timp disponibil pentru gaming, si este important pentru ei sa se echipeze cu dispozitive care sa le ofere un sunet de calitate pe parcursul intregii zile. Modelul RIG600 este propunerea Plantronics pentru platformele diverse de gaming, dar si pentru muzica. Utilizatorul poate conecta imediat RIG600 la consola de gaming preferata sau la telefonul mobil, pentru a se bucura de muzica, clipuri video si podcasturi la cea mai buna calitate a sunetului.

Castile se evidentiaza prin sunetul precis, cu bass puternic, si includ microfon cu brat pentru chat si pe fir pentru mobil. RIG600 ofera un spectru audio imersiv si echilibrat, cu bass fara distorsiuni, care arunca jucatorul in mijlocul actiunii, fara a acoperi detaliile de sunet care il tin conectat in joc. Aceleasi detalii de inalta fidelitate ale sunetelor redate pot fi aduse si pe telefonul mobil prin comutarea de pe microfonul pentru gaming cu functie de anulare a zgomotului pe modul de conectivitate 3.5 mm. Designul slim si usor incorporeaza o banda moale si materiale perforate, care respira, pentru ore intregi de confort, indiferent ca utilizatorul se joaca, asculta muzica sau se uita la clipuri video. La final, cupele se pliaza usor, astfel incat pot fi puse in jurul gatului sau indepartate cu usurinta.

In ceea ce priveste performanta, driverele de 40 mm, asociate cu rezonatoare pasive, garanteaza un bass fara distorsiuni si un spectru de sunet echilibrat, care nu va masca detaliile de sunet subtile din joc si care nu va permite gamerului sa rateze nici un amanunt al muzicii sau al altor tipuri de media.

SPECIFICAtII TEHNICE:

MICROFON
Raport Semnal Zgomot: >42 dB
Sensibilitate: - 45 dBV/Pa
Uni-directional
Frecventa de raspuns: 100 Hz—10 kHz

AUDIO
Sensibilitate: 111 dBSPL/V
Putere maxima input: 40 mW
Impedanta: 32 ohms
Frecventa de raspuns: 20 Hz–20 kHz
Drivere: Dinamic 40 mm

Pret recomandat:  379.99 lei

Plantronics este prezent in Romania de la sfarsitul anilor 1990 printr-un parteneriat de lunga durata cu distribuitorul local ABN Systems International. Pentru a afla mai multe despre solutiile disponibile in Romania, sunati la ABN Solutions International la 021-233.09.95 sau vizitati www.abnsystems.ro. .

Sursa: www.vando.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate