Cautare


16 August 2017
Politia indiana a arestat patru persoane pentru scurgerea Game of Thrones

Politia indiana a arestat patru persoane suspectate de scurgerea unui episod din seria TV populara Game of Thrones, inainte de a fi difuzat.

Trei dintre cei acuzati sunt actuali angajati ai Prime Focus Technology, in timp ce unul este un fost angajat. 
Prime Focus, o companie cu sediul in Mumbai care stocheaza si proceseaza seria pentru website-ul indian de streaming Hotstar, a depus o plangere la politie. 

Seria fantasy este deja cel mai piratat show din istoria televiziunii.

Episodul patru din cel de-al saptelea sezon a fost scurs in data de 4 august, cu cateva zile inainte de a fi difuzat la nivel global. 

Seria produsa de catre HBO a cunoscut mai multe scurgeri de-a lungul anilor. Cel mai recent, un grup de hackeri a declarat ca a furat 1,5TB de date, despre care se pretinde ca includ episode din Ballers, Room 104 si scenarii ale episoadelor Game of Thrones.

Arestarile de luni au fost legate de episodul scurs, nu de cel mai recent hack. 

Dupa ce a primit plangerea, politia a "investigat cazul si a arestat patru persoane fizice pentru publicarea neautorizata a celui de-al patrulea episod din sezonul 7", a declarat pentru agentia de stiri AFP comisarul adjunct al politiei, Akbar Pathan. 

Cei patru au fost acuzati de infractiunea de incalcare a increderii si infractiuni legate de compuetere si vor fi retinuti pana in 21 august, a declarat acesta. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate