Cautare


Reddit lanseaza propria platforma de gazduire video
21 August 2017 Multimedia

Reddit lanseaza propria platforma de gazduire video

Website-ul Reddit a lansat un nou video player care permite utilizatorilor sa incarce direct videoclipuri

Playerul a fost pana acum testat in peste 200 de grupuri de comunitate ale site-ului, cunoscute sub denumirea de subreddits.

Cu 48 milioane de vizitatori pe an, Reddit este al optulea cel mai vizitat website din lume, potrivit statisticilor Amazon Alexa. 
Utilizatorii au putut sa impartaseasca imagini si gif-uri, precum si text si link-uri, inca din 2016.

"Inainte de aceasta lansare, creatorii de continut trebuiau sa treaca printr-un proces de durata pentru a posta clipuri video, folosind terte platforme de gazduire, copiind URL-uri si impartasindu-le drept postari", a declarat firma pe blog. 

"Acest lucru a impiedicat multi utilizatori, in special pe cei care inregistreaza video pe telefoanele lor si care isi doresc sa le impartaseasca rapid pe subreddit-urile preferate". 
Noul sistem a "simplificat" procesul, a adaugat compania. 

Potentialul veniturilor din publicitate - daca Reddit incepe sa incorporeze anunturi in continutul utilizatorilor - este semnificativ, a declarat Lauren Foye - analist senior in cadrul Juniper Research - pentru BBC. 
"Prin gazduirea propriului continut, acestia pot incepe sa adauge reclame si pot monetiza continutul", a adaugat aceasta. 

Cu toate acestea, permiterea incarcarilor video poate insemna ca platforma va trebui sa faca fata acelorasi probleme cu care se confrunta alte retele sociale, printre care Facebook, Twitter si Instagram. 

Functia va fi disponibila doar in anumite comunitati si nu va fi lansata pe intregul site, a declarat compania. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate