Cautare


21 August 2017
Kit Kat, acuzata ca a copiat jocul Atari Breakout

Producatorul Kit Kat, Nestle, a fost acuzat ca a copiat Breakout, jocul computer al anilor 1970, intr-o campanie de marketing.

Atari, compania din spatele unora dintre cele mai populare jocuri timpurii, a depus o plangere in care pretinde ca Nestle a exploatat in mod constient aspectul si simtul jocului. 

Reclama prezinta un joc asemanator Breakout, in care caramizile au fost inlocuite cu batoane Kit Kat. 

Nestle a declarat ca are cunostinta de acest proces si se va apara "ferm" impotriva acestor acuzatii. 

Breakout a fost creat ca si succesor al "Pong" de catre fondatorii Apple, Steve Wozniak si Steve Jobs. 

In reclama, care este intitulata "Kit Kat: Breakout", un sir de oameni de varste diferite impart o canapea si joaca un joc video in timpul pauzei de lucru. In jocul descris, o paleta primitiva se misca dintr-o parte in alta pentru a lovi o minge in coliziune cu barele orizontale care se afla in partea de sus a ecranului. 

Atari sustine ca similaritatea cu jocul original este "atat de limpede" si e evident ca Nestle nu poate pretinde ca e nevinovat. 

Purtatorul de cuvant al Nestle a declarat: "Aceasta este o reclama TV din UK din 2016. Reclama nu se mai difuzeaza si nu avem in prezent planuri de a o relua. Avem cunostinta de procesul demarat in SUA si ne vom apara ferm impotriva acuzatiilor". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate