Cautare


03 Octombrie 2017
Sound BlasterX Katana acum cu Suport USB Audio pentru Sony® PS4™, PS4 Pro si PS4 Slim

Utilizatorii PS4 vor experimenta un sunet perfect clar si comunicare imbunatatita in timpul jocului via USB prin Katana cu Procesor Advanced Sound Blaster, DAC cu 24-bit, Virtual 5.1 Surround si Design Tri-Amplified 5-Driver.

Creative Technology Ltd anunta ca premiatul sistem de sunet Under-Monitor, Sound BlasterX Katana, dispune de conectivitate USB pentru toate variantele de console Sony PS4.

Suportul imbunatatit permite utilizatorilor de PS4 sa se bucure de o experienta audio cinematica via USB, oferita de Katana pentru toate tipurile de jocuri, inclusiv titluri populare cum ar fi: Uncharted: The Lost Legacy si Horizon: Zero Dawn, dar si mult asteptatele Star Wars Battlefront 2, Call of Duty WWII, NB2K18 si Destiny 2.

Procesorul incorporat Sound Blaster aduce in plus utilizatorilor o comunicare imbunatatita in timpul jocului, ceea ce le va permite sa se bucure de rezultatul tehnologiilor pentru reducerea zgomotului de fond si sintetizarea vocii. Pana acum, utilizatorii Katana se puteau conecta la PS4 doar prin conexiune optica, cu o conexiune separata pentru microfon la panoul de control PS4 – fara sa beneficieze de imbunatatirile legate de reducerea zgomotului de fond si sintetizarea vocii. De asemenea, utilizatorii se pot astepta sa acceseze aceste tehnologii prin intermediul unui telefon sau a unei tablete iOS sau Android, in timp ce Katana este conectat la un PS4, printr-o versiune actualizata a aplicatiei Sound Blaster Connect App – care urmeaza sa fie lansata pana la sfasitul lunii Octombrie 2017 prin App Store si Google Play.

Suportul audio USB este convenabil si pentru utilizatorii celei mai noi console Sony PS4 Slim, care vor beneficia de o experienta audio digitala. Prin noua conectivitate USB, utilizatorii PS4 Slim nu vor mai fi nevoiti sa achizitioneze separat un adaptor pentru conexiunea optica, pentru a se putea bucura de sunet digital prin Katana.

Pentru informatii aditionale despre Sound BlasterX Katana, toata gama BlasterX Pro-Gaming , vizitati BlasterX.com.

Despre Creative

Creative este un lider mondial in productia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscuta pentru placile de sunet Sound Blaster®si pentru primii pasi in revolutia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu solutii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, casti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili si convertoare audio digitale. Azi, Creative reinventeaza Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, in forma noilor solutii inovatoare Sound Blaster Roar si Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generatie interconectata digital, creand o punte intre computer, smartphone, si tableta. Tehnologia proprietara Creative, produse hardware inovatoare, aplicatii si servicii care folosesc internetul, oferind consumatorilor un divertisment digital de inalta calitate – oricand, oriunde.

Acest comunicat se refera la produse lansate in Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificarilor fara notificare in prealabil, si poate fi diferit de alte zone geografice in functie de factori specifici si cerinte locale.  Creative, logotipul Creative, Sound Blaster si BlasterX sunt marci inregistrate sau marci comerciale ale Creative Technology Ltd in SUA si/sau alte tari. Dolby si logo-tipul ”D” dublu sunt marci inregistrate ale Dolby Laboratories. Termenul si logotipul Bluetooth® sunt marci inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. iar orice folosire a acestor simboluri de catre Creative Technology Ltd  este realizata sub licenta. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor respectivi.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate