Cautare


Microsoft inchide serviciul Groove Music
04 Octombrie 2017 Multimedia

Microsoft inchide serviciul Groove Music

Microsoft va inchide ultimul sau serviciu de redare si descarcare de muzica, Groove Music.

Incepand cu 31 decembrie, clientii nu vor mai putea sa cumpere descarcari de muzica, iar abonamentele de streaming se vor incheia. 
Oamenii vor fi rugati sa isi mute colectiile de muzica pe Spotifz, in timp ce abonatii Groove Music Pass eligibili vor beneficia gratuit timp de 60 de zile de Spotify. 

Microsoft a multumit clientilor pentru "sprijinul acordat in aceasta calatorie". 
Compania s-a straduit sa creeze un serviciu de muzica care sa se potriveasca cu popularitatea rivalilor sai precum Spotify, Google Play Music si Apple iTunes. 
Groove Music a fost ultima sa incercare, care a inlocuit serviciul Xbox Music atunci cand a fost lansat, in iulie 2015.
De asemenea, a inlocuit vechiul serviciu de muzica Microsoft Zune.

Anuntand inchiderea Groove Music, Microsoft a declarat ca clientii si-au dorit "acces la cel mai bun serviciu de streaming, cel mai mare catalog de muzica si o varietate de abonamente". 
Spotify a fost adaugat pe platforma Xbox One in luna august, pregatind terenul pentru inchiderea propriului serviciu al Microsoft. 

Compania a declarat ca aplicatia Groove pe Windows 10 va continua sa functioneze ca aplicatie media player pentru melodii care au fost deja descarcate. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate