Cautare


Asistentul Google ajunge pe televizoarele Sony
08 Noiembrie 2017 Multimedia

Asistentul Google ajunge pe televizoarele Sony

Anumite televizoare Sony pot acum utiliza asistentul personal inteligent al Google pentru redarea continutului media sau pentru controale smart phone.

Puteti acum accesa Google Assistant de pe anumite televizore Sony. Acestea va vor permite sa cautati emisiuni TV si filme si sa controlati dispozitivele smart home, la fel cum ati folosi un speaker Google Home. 

Google Assistant vine insa doar pe televizoarfele Sony cu display-uri 4K si software Android TV incorporat. Modelele includ XBR-Z9D, XBR-X800D, XBR-X750/X700D si toate televizoarele Sony Android din 2017. 

Mai degraba decat sa rostiti solicitarea cu voce tare, veti putea apasa un buton de microfon pe telecomanda televizorului si sa vorbiti in telecomanda. 

Intr-un comunicat de presa, Mike Fasulo, presedinte si COO al Sony Electronics, a declarat: "Obiectivul Sony este de a oferi clientilor nostri functionalitatea Smart Home pe care o doresc, in maniera pe care ei o aleg. Cu Google Assistant, proprietarii de televizoare Sony primesc toate raspunsurile si sarcinile pe care le doresc realizate prin simpla utilizare a vocii lor". 

Puteti configura functia Google Assistant prin intermediul unei actualizari software.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate