Cautare


09 Noiembrie 2017
Panasonic prezinta cea mai noua camera pentru fotografierea in exterior si a animalelor salbatice

LUMIX G9 – cu o calitate uimitoare a imaginii si un mod High Resolution de 80 megapixeli

Panasonic are placerea sa prezinte noua camera DSLM de top, LUMIX G9, care ofera o mobilitate uimitoare si un raspuns ultra-rapid. Avand la baza tehnologia de inalta performanta a camerei Lumix GH5, LUMIX G9 atinge cea mai inalta calitate a imaginii de pana acum, prin imbunatatirea rezolutiei, a gradatiilor si a reproducerii culorilor datorita senzorului sau digital Live MOS fara filtru trece-jos. Este adaugat, de asemenea, un nou mod High Resolution care ofera imagini cu o rezolutie uimitoare echivalenta cu 80 de megapixeli, in format JPEG /RAW. Procesorul Venus Engine genereaza imagini precise, dar naturale, prin Multipixel Luminance Generation (generare luminanta multipixel) si Intelligent Detail Processing (procesare inteligenta a detaliilor). 

Stabilizatorul de imagine al LUMIX G9 este imbunatatit radical, facand posibila utilizarea unui timp de expunere mai mare, de 6,5. Acest lucru este obtinut printr-o calculare mult mai precisa a vibratiilor in diverse situatii de inregistrare, utilizand informatii privind viteza unghiulara si vectorul de miscare obtinute nu doar de la girosenzor, ci si de la senzorii de imagine si de acceleratie.

Prin combinarea B.I.S. (stabilizator de imagine in corpul camerei pe 5 axe) si a O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe), 5-axis Dual I.S. (stabilizator de imagine dual pe 5 axe ) 21 din LUMIX G9, se compenseaza miscarile ample care anterior nu erau controlabile. Maximizarea, atat a O.I.S, cat si a B.I.S., este extrem de benefica si in fotografierea in situatii nefavorabile, precum noaptea sau fara trepied. 

Stabilizatorul Dual I.S. pe 5 axe 2 functioneaza atat in timpul captarii imaginilor foto, cat si al celor video, inclusiv a clipurilor 4K. 

Focalizarea automata de inalta precizie si mare viteza impreuna cu tehnologia DFD duc la obtinerea celei mai rapide focalizari automate din lume2, de 0,04 sec3, cea mai rapida din acest domeniu4. Iar datorita performantei ridicate de urmarire a subiectului, LUMIX G9 nu va pierde niciodata subiectul tinta.

LUMIX G9 are, de asemenea, cea mai mare viteza din aceasta clasa5, de 20 fps (AFC) / 60 fps (AFS) la rezolutie completa de 20,3-megapixeli pentru a capta acele momente de neratat. Cu functia 6K/4K PHOTO, utilizatorii pot alege cel mai adecvat mod de inregistrare in rafala, in functie de situatie. 

LUMIX G9 are cel mai mare6 LVF (vizor Live View) din aceasta clasa, cu un raport de grosisment extraordinar de inalt, de aproximativ 1,66x/0,83x (echivalentul unei camere pe film de 35 mm). Cursivitatea este maxima chiar si in cazul inregistrarii in rafala de mare viteza7. Sunt integrate, de asemenea, un mod nocturn si functia AF Point Scope.

Adoptarea tehnologiei OLED pentru vizorul LVF asigura o afisare fluenta la 120 fps si un timp de raspuns de mare viteza, cu decalaj minim, de sub 0,005 secunde, precum si un contrast ridicat, de 10.000:1, pentru o vizibilitate exceptionala.

Pentru a rezista in cele mai dificile conditii, LUMIX G9 beneficiaza de un sasiu fabricat in totalitate din aliaj de magneziu turnat sub presiune, fiind rezistenta la praf, stropi8 si la temperaturi de inghet de pana la -10 grade Celsius. in partea din spate a camerei se gaseste un monitor prevazut cu un LCD de 3,0-inch pivotant si raport de 3:2, cu o rezolutie de 1.040K-puncte. G9 este prevazuta cu un locas dublu pentru card de memorie SD, compatibil cu UHS-II de inalta viteza si capacitate ridicata. 

LUMIX G9 integreaza conectivitate Bluetooth si Wi-Fi® pentru a oferi o experienta de inregistrare mai flexibila si partajare instantanee a imaginilor datorita operarii usoare. Compatibilitatea cu Bluetooth 4.2 (BLE: Bluetooth Low Energy) permite conectarea cu un smartphone sau o tableta, cu un consum minim de energie. Pentru Wi-Fi, se poate selecta o banda de 5 GHz (IEEE802.11ac) pe langa banda conventionala de 2,4 GHz (IEEE 802.11b/g/n) pentru o conexiune mult mai securizata si stabila.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si in industria echipamentelor. Sarbatorind in 2018 100 de ani la infiintarea sa, Panasonic este activa la nivel global compania fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai bune pentru clientii sai. 
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati:
http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate