Cautare


Apple amana lansarea smart speaker-ului
20 Noiembrie 2017 Multimedia

Apple amana lansarea smart speaker-ului

Apple amana lansarea smart speaker-ului sau HomePod pana in 2018.

Compania a declarat ca dispozitivul, care trebuia sa fie lansat in luna decembrie a acestui an, necesita inca lucrari de dezvoltare.
A mai sustinut ca HomePod va fi gata sa ajunga in magazinele SUA, UK si Australia "la inceputul anului 2018".

Vestea este o lovitura pentru planurile sale de a-si depasi rivalii Amazon si Google pe piata in crestere a dispozitivelor de uz casnic care folosesc AI pentru a ajuta consumatorii. 

Intr-un comunicat transmis organizatiilor de stiri, Apple a declarat ca speakerul wireless are nevoie "de inca putin timp inainte de a fi gata sa ajunga la clientii nostri". 
Intarzierea inseamna ca Apple va rata sezonul sarbatorilor, cand multi consumatori cumpara gadget-uri cadou.

Gadget-ul a fost prezentat prima oara in luna iunie a acestui an, cand Apple a declarat ca va fi pus in vanzare in SUA pentru 349 dolari. In UK, este de asteptat sa coste 350 lire sterline. 

Dispozitivul a fost proiectat sa fie un concurent al altor speakere inteligente, cum ar fi Amazon Echo si Google Assistant. Sonos, Microsoft si altii produc, de asemenea, gadget-uri similare. 
Speaker-ul a fost conceput pentru a reda muzica si a actiona ca un ajutor hand-free, permitand utilizatorilor sa stabileasca cronometre, sa mentina liste de cumparaturi si sa primeasca rapoarte despre stiri, vreme si alte subiecte. 

De cand Apple a dezvaluit HomePod, atat Google, cat si Amazon au adaugat noi modele in gamele lor smart speaker, intensificand concurenta cu Apple. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate