Cautare


Paramount lanseaza experienta cinematografului VR
21 Noiembrie 2017 Multimedia

Paramount lanseaza experienta cinematografului VR

Studioul va gazdui luna viitoare prezentarea "Top Gun" 3D, in cadrul unui cinematograf de realitate virtuala.

Studioul de film creeaza un cinematograf de realitate virtuala, potrivit Deadline.com. Fanii filmelor vor trebui doar sa isi puna un headset VR pentru a se regasi intr-un cinematograf imens cu un ecran imens de proiectie in fata. 

Efortul, o colaborare intre Facebook Oculus, Samsung, HTC, Microsoft si altii, este o noua fateta a evolutiei VR si, probabil, un nou canal de distributie pentru studio-urile de film. Odata retinuta in domeniul filmelor science-fiction precum "Tron" (Walt Disney), realitatea virtuala a atras atentia micilor si marilor companii, cu promisiunea de a transporta utilizatorii purtatori de ochelari in alte medii, cum ar fi spatiul cosmic sau epoca de piatra. 

Pentru a pune bazele cinematografului VR, Paramount isi propune sa gazduiasca o prezentare a "Top Gun" in 3 decembrie. Fanii filmelor cu headset-uri VR pot obtine filmul in trepte de cate 30 de minute pe Bigscreenvr.com. 
Paramount planuieste, de asemenea, sa ofere alte prezentari de filme in urmatorul an, a raportat Deadline. 

Reprezentantii Paramount nu au raspuns imediat solicitarii de comentarii. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate