Cautare


15 Decembrie 2017
Samsung si Amazon lanseaza continut HDR10 Plus

Samsung Electronics si Amazon au lansat continut HDR10 Plus pentru serviciul streaming al Amazon, au anuntat companiile.

Filmele si serialele TV pe Amazon Prime Video vor fi disponibile in HDR10 Plus atunci cand vor fi vizualizate pe Samsung UHD TV, inclusiv pe televizoarele QLED. 

Pentru inceput vor fi disponibile aproximativ 100 de oferte, printre care se numara si cele produse de Amazon, The Grand Tour, The Tick si The Man in the High Castle. Vor mai fi si altele, au declarat companiile. 

Samsung si Amazon au anuntat parteneriatul in luna aprilie. Cele doua companii au colaborat pentru HDR10 in 2015. 

HDR sau high dynamic range, este o tehnologie care arata mai luminoase zonele luminoase si mai intunecate zonele intunecate, prin optimizarea raportului de contrast. HDR10 Plus este cel mai recent standard dezvoltat de Samsung, pe care compania il promoveaza. 

Samsung intentioneaza sa infiinteze un institut de licentiere care va oferi un certificat si un program de inregistrare pentru HDR10 Plus. 

Compania a format o alianta HDR Plus cu Fox si Panasonic in septembrie. 

Gigantul sud coreean, cel mai mare furnizor de televizoare din lume, intentioneaza sa prezinte un Micro LED TV in cadrul CES, care se va desfasura luna viitoare.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate