Cautare


18 Decembrie 2017
Home speaker-ul Samsung, asemanator Alexa, ar putea sosi la inceputul lui 2018

Samsung ar putea face in cele din urma miscarea impotriva Amazon Echo si Google home, cu un smart speaker alimentat de software-ul sau Bixby. Speaker-ul este programat sa soseasca in prima jumatate a anului 2018, raporteaza Bloomberg.

Zvonurile despre smart speaker dateaza din luna iulie, insa au obtinut greutate atunci cand presedintele Samsung Mobile, DJ Koh, a confirmat ca compania lucreaza la un astfel de produs. In octombrie, Samsung a anuntat Bixby 2.0 si a promis sa aduca Bixby pe aparatele sale smart home. 

Software-ul Samsung Bixby Voice a avut parte de un inceput dificil, atunci cand a fost lansat prima data, pe telefonul Galaxy S8, dupa ce dispozitivul intrase deja pe piata.

Un home speaker Bixby ar pune Samsung in concurenta directa cu Amazon, Google si Apple, cu HomePod-ul sau, pe langa smart speaker-ele care folosesc software-ul Amazon Alexa. Unii analisti prevad ca smart speaker-ele vor deveni o industrie de 3,5 miliarde dolari pana in 2021, in crestere fata de 720 milioane dolari in 2016.

Bloomberg  a raportat, de asemenea, ca speaker-ul ar putea costa aproximativ 200 dolari, pretul fiind intre cel al Amazon Echo (99 dolari) si Apple HomePod (349 dolari). Potrivit surselor Bloomberg, un prototip al speaker-ului Bixby  este mai mare decat Echo si mai mic decat HomePod. Se sustine ca prototipul nu are un ecran (spre deosebire de Amazon Echo) si va avea culoarea negru mat, desi au existat zvonuri cu privire la alte variante de culoare.

Samsung a refuzat sa comenteze subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate