Cautare


03 Ianuarie 2018
Obtineti garantie extinsa de pana la 5 ani la noile televizoare Panasonic!

Cele mai noi modele de televizoare Panasonic vin cu o garantie extinsa de pana la 5 ani!

Panasonic aduce vesti bune: orice persoana care achizitioneaza un televizor Panasonic si inregistreaza achizitia pe site-ul www.panasonic5y.com in termen de 30 de zile de la data cumpararii va primi gratuit o garantie extinsa de pana la 5 ani la aparatul achizitionat. Procesul de obtinere a garantiei este simplu si nu dureaza foarte mult. Odata ce a fost completat formularul de pe site-ul promotiei, un certificat de garantie va fi generat in format PDF si salvat in contul clientului, pe pagina oficiala a promotiei, www.panasonic5y.com

Daca sunteti interesati, nu mai stati pe ganduri si intrati pe site-ul www.panasonic5y.com. Oferta este pe termen limitat, urmand a inceta pe 17 ianuarie 2018. 

in cadrul ofertei promotionale sunt incluse si cele mai recente si performante televizoare OLED lansate de Panasonic anul acesta: TX-65EZ1000E, TX-65EZ950E si TX-55EZ950E. Aceste televizoare de ultima generatie vor satisface si cei mai exigenti critici in ceea ce priveste calitatea imaginii. 

Panasonic OLED – perfectiune absoluta 

Televizoarele din seria EZ1000 si EZ950, de o calitate exceptionala, dispun de potentialul de culoare si de rata de contrast a celei mai recente tehnologii OLED, cu niveluri de negru fara precedent si culori de o acuratete nemaintalnita pana acum. in consecinta, imaginile redate sunt de o precizie nemaipomenita si extraordinar de frumoase. Ambele modele dispun de chipset-ul de ultima generatie Studio Colour HCX2, calibrat in laboratoarele Panasonic de la Hollywood, care reda culori de o acuratete nemaivazuta pana acum la un televizor comercial. Chipsetul foloseste tehnologii de varf, care pana acum se foloseau doar pentru monitoarele profesionale din industria cinematografica. 

Modelul de referinta EZ1000 dispune, de asemenea, si de tehnologia Absolut Black Filter. Filtrul absoarbe lumina ambientala pentru a elimina reflexiile, astfel incat se asigura cele mai pure si exacte niveluri de negru, chiar si atunci cand televizorul este amplasat intr-o camera luminoasa. 

O lista completa a produselor Panasonic care sunt incluse in aceasta oferta promotionala si termenii si conditiile ofertei pot fi gasite aici: https://panasonic5y.com/

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto si a solutiilor profesionale. Sarbatorind in anul 2018 100 de ani de la infiintarea sa, Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai buna pentru clientii sai. 

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate