Cautare


08 Ianuarie 2018
Spotify ajunge la 70 milioane abonati platitori

Spotify a ajuns la 70 milioane abonati platitori, a anuntat joi pe Twitter compania music-streaming, incidcand ca a adaugat 10 milioane de membri in aproxiamtiv 5 luni de zile.

Numarul membrilor, care a trecut de pragul de 60 de milioane la sfarsitul lunii iulie, ajuta Spotify sa pastreze conducerea fata de Apple Music, cel mai apropiat rival. Apple a declarat ca serviciul sau "avea peste 30 milioane de abonati platitori" in luna septembrie. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta. 

Cresterea combinata reflecta o schimbare majora in modul in care platim pentru muzica. Mai degraba decat sa cumparam muzica in totalitate, asa cum faceam in era CD-urilor si a descarcarilor digitale, platim acum taxe fixe pentru melodiile la care dorim sa avem acces. 

Spotify si Apple Music au aparut ca lideri timpurii. Spotify se bucura de un avantaj al preturilor datorita platformei sale gratuite, add-suported, in timp ce Apple Music se bazeaza pe un marketing puternic si exclusivitatea albumelor pentru a atrage membrii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate