Cautare


12 Februarie 2018
VLC 3.0 se lanseaza pentru toate platformele si primeste suport Chromecast

Actualizarea masiva pentru playerul media adauga acum video 360, HDR si a durat trei ani de munca voluntara.

Noua versiune a playerului media, VLC 3.0, va fi disponibile pe toate platformele in acelasi timp: Windows, macOS, Android, iOS, Linux si chiar Apple TV si Android TV. 

Denumit Vetinari (dupa caracterul Discworld), VLC 3.0 a fost in curs de dezvoltare inca din iunie 2016. Acesta beneficiaza de 1.500 de corectii bug si foloseste acelasi cod pentru toate platformele. VLC s-a remarcat ca un player media gratuit, care poate rula orice, iar actualizarea promite aceeasi experienta, impreuna cu noile caracteristici. 

VLC dispune acum de suport Chromecast, o functie solicitata adesea de utilizatori si care trebuia lansata in 2015. VLC Chromecast va va permite sa incarcati formate care nu sunt acceptate in mod normal, cum ar fi DVS, prin re-codare. Suportul pentru subtitrare fara re-codare nu este inca disponibil, dar se afla in lucru. 

In afara de Chromecast, VLC are o multime de noi caracteristici, cum ar fi capacitatea de a naviga in unitatile de retea si suport pentru video HDR, desi pentru moment acesta este limitat la Windows 10, pana cand alte sisteme de operare adauga suport pentru acesta. Alte imbunatatiri se refera la video 360 cu audio 3D, suport pentru noi formate video si codecuri, cum ar fi WebVTT, TTML, HQX si playback video 8K. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate