Cautare


14 Februarie 2018
Apple Music extinde planul de abonament pentru studenti

Compania adauga 82 de piete la plan, ceea ce permite studentilor sa beneficieze de serviciul de muzica cu o reducere de 50%

Mai multi studenti pot acum sa beneficieze de un plan de abonament Apple Music cu pret redus.

Apple a declarat luni ca isi extinde programul pe alte 82 de piete, ceea ce inseamna ca acesta este disponibil aproape in fiecare tara in care Apple Music este prezent. Intre tarile in care programul pentru studenti este acum disponibil se numara Israel, Malaezia, Filipine, Polonia, Portugalia si Taiwan.

Extinderea planului vine pe fondul dorintei Apple de a depasi Spotify ca cel mai mare serviciu music streaming din SUA. Baza sa de abonati in SUA creste cu aproximativ 5% pe luna, mai rapid decat baza de abonati a Spotify, a carei crestere este de aproximativ 2%. 

Planul, introdus prima data in 2016, permite studentilor inscrisi la colegii si universitati eligibile sa cumpere abonamente lunare cu pana la 50% din pretul normal. Reducerea este disponibila pe o perioada de pana la 48 de luni, insa aceste luni nu trebuie sa fie continue.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate