Cautare


Vero: Noul
28 Februarie 2018 Multimedia

Vero: Noul "Instagram" despre care vorbeste toata lumea

Vero este rivalul Instagram popular acum in App Store.

Aplicatia fara anunturi publicitare permite impartasirea de fotografii, adaugarea de link-uri si recomandarea de carti, filme si emisiuni Tv prietenilor.

Aplicatia a urcat de pe pozitia 99 pe prima pozitie in magazinul Apple din Marea Britanie in ultima saptamana, sugerand ca utilizatorii social media ar putea fi in cautare de alternative la platformele social media create. 

Dar, in timp ce unii utilizatori au raportat probleme, oamenii se intreaba daca afirmatiile despre aplicatie sunt prea bune pentru a fi adevarate. 

Vero se descrie ca o retea sociala "care te lasa sa fii tu insuti". 

A fost lansata in 2015 de catre Ayman Hariri, un om de afaceri miliardar, fiul fostul prim-ministru libanez Rafik Hariri. 

Intr-un interviu pentru CNBC, Hariri a declarat ca a lansat aplicatia deoarece era deranjart de numarul de reclame afisate pe site-uri precum Twitter si Facebook. 

Insa, odata cu cresterea popularitatii aplicatiei, unii utilizatori au manifestat confuzie cu privire la modul in care aceasta functioneaza. 

Unii oameni s-au plans despre reclamele de pe Instagram, care au fost introduse gradual pe platforma, incepand cu 2013. 
Utilizatorii au fost, de asemenea, nemultumiti de modificarile aduse algoritmului aplicatiei, care evidentiaza acum postarile care au mai multe like-uri, comentarii si partajari, in loc de a le prezenta in ordine cronologica. 

Vero sorteaza postarile in ordine cronologica inversa. 
Aplicatia este gratuita in momentul de fata, insa in cele din urma utilizatorii ar putea plati o taxa de abonament, despre care producatorii sustin ca va ajuta la pastrarea aplicatiei fara reclame. 

Provocarea pentru Vero este acum de a-si mentine actuala popularitate.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate