Cautare


09 Martie 2018
BenQ iti aduce acasa experienta cinematografica 4K UHD

TK800 ofera pasionatilor de divertisment imagini 4K UHD, cel mai bun balans al culorilor, precum si doua moduri dedicate pasionatii de fotbal si sport

BenQ, companie recunoscuta pe plan international pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine profesionale, anunta noul model TK800, un videoproiector destinat segmentului Home Entertainment. BenQ TK800 este special construit sa ofere imagini detaliate la rezolutie reala 4K UHD, moduri audio-video speciale dedicate pasionatului de sport, flexibilitate la instalare si un design modern ce se potriveste perfect in orice sufragerie. 

“intreg globul este pregatita pentru o revolutie 4K in domeniul Home Entertainment,” a declarat Conway Lee, Presedinte BenQ Corporation. “Pentru a oferi pasionatilor de sport cea mai buna experienta de vizionare, BenQ aduce capabilitati 4K cu tehnologie HDR, o luminozitate ridicata si culori vii, realiste.”

Echipat cu o rezolutie reala 4K UHD (3840x2160 pixeli), ceea ce inseamna o densitate de 8.3 milioane pixeli, TK800 este capabil sa ofere imagini ultra-realiste, folosind tehnologia HDR pentru optimizarea luminozitatii si a contrastului. Un disc de culoare 4K RGBW ce acopera 92% din spectrul Rec. 709, impreuna cu o lampa de 3.000 ANSI lumeni, ofera performante ridicate chiar si in medii luminate ambiental, precum o petrecere in sufragerie sau una in aer liber, in curtea casei. 

Special pentru pasionatii de fotbal si sport in general, BenQ include in TK800 un mod audio-vizual dedicat, capabil sa transmit cu realism emotia si experienta vizuala a unui meci de fotbal. Astfel, modul Football combina reglajul culorilor impreuna cu un set de functii digitale, pentru a obtine cele mai fidele tonuri ale pielii jucatorilor si un gazon verde intens. Modul de afisare optimizeaza culorile, luminozitatea si sunetul, obtinand combinatia ideala pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

Cel de al doilea mod, modul Sport, prioritizeaza redarea realista a nuantelor pentru piele, optimizind totodata tonurile de culorea lemnului, rosu aprins, verde si albastru. in acelasi timp, imbunatateste calitatea audio, oferind o acustica clara pentru vocea comentatorului si redarea fidela a micilor detalii de joc precum scartaitul adidasilor pe podea, fluierul arbitrului sau sunetul patinelor pe gheata. 

Datorita design-ului sau modern si compact, a unei corectii auto keystone, dar si a unui zoom 1.2X, BenQ TK800 se integreaza perfect in orice spatiu, oferind o proiectie 4K de 100” in diagonala, de la o distanta de doar 3,4m. 
  
Pentru modulul de sunet, proiectorul vine echipat cu un sistem optimizat, CinemaMaster Audio+ 2, ce ofera o gama de frecvente mult mai mare si o putere de 5 wati, camere de rezonanta si materiale de calitate, precum o diafragma din aluminiu. 

Sustinut de tehnologia DLP, folosita la nivel mondial in 90% din cinematografele digitale, TK800 este capabil sa genereze imagini clare si culori exacte, fara artefacte, fiind o alegere perfecta pentru pasionatul de filme si sport ce doreste o experienta inedita in confortul de acasa.  

BenQ TK800 va fi disponibil incepand cu luna Martie prin partenerii oficiali BenQ in Romania, la un pret de raft recomandat de 7999 de lei.

Afla mai multe despre BenQ TK800: http://www.benq.ro/product/projector/tk800/features/

Despre BenQ
Avand la baza viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporatia BenQ este un furnizor global de solutii si tehnologii care au ca scop imbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Pentru a realiza aceasta viziune, compania se axeaza pe aspectele care conteaza cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viata, de afaceri, sanatate si educatie - cu speranta de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, cresterea eficientei, un sistem medical imbunatatit si eficienta in educatie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse si tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale si camere video, dispozitive mobile de calcul, precum si solutii de iluminat. Because it matters.     

Despre Grupul BenQ
Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care opereaza in mai mult de 30 de tari in industrii variate si este deservit de 100.000 de angajati. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut in propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare si dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializarii pe verticala a fiecarei companii, Grupul BenQ controleaza un lant de productie ce ii ofera o capacitate de neegalat in livrarea componentelor critice si solutiilor de prima clasa in industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe si compozite cu matrice polimerica, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul sustine afacerile profitabile si durabile, care impartasesc viziunea sa de lunga durata de a aduce calitate si bucurie in viata fiecarui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producator mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. si Raydium Semiconductor Corp. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate