Cautare


14 Martie 2018
Apple Music ajunge la 38 milioane de abonati, o crestere de 2 milioane pe luna

Apple Music a ajuns la 38 milioane de abonati, o crestere de 2 milioane in doar o luna.

Eddy Cue, vicepresedinte senior pentru software si servicii internet in cadrul Apple, a anuntat noul numar pentru serviciul de music streaming in cadrul South by Southwest Conference and Festivals. La SXWS, acesta a vorbit si despre achizionarea de catre Apple a Texture, un distribuitor de reviste digitale. 

Apple a rezistat modelului de difuzare de muzica pe baza de abonament timp de ani de zile, aplicatia sa iTunes dominand vanzarile muzicii descarcate digital. Insa odata de music streaming-ul a crescut, devenind principala modalitate in care oamenii asculta si platesc pentru muzica astazi, Apple Music a crescut cu mai multi abonati decat oricare alt concurent, cu exceptia Spotify.

Spotify are 71 milioane de membri platitori si 159 de milioane de persoane care folosesc serviciul cel putin o data pe luna, a declarat compania luna trecuta. Spotify se bucura de avantajul unei platforme gratuite, sustinuta de anunturi publicitare, de care rivalii precum Apple Music nu beneficiaza. Pentru a atrage membri, Apple Music s-a bazat pe un marketing puternic si pe exclusivitati pentru albumele de succes, precum si pe beneficiul crucial al milioanelor de iPhone-uri din buzunarele clientilor. 

In timpul aparitiei sale la SXSW, Cue a evidentiat ca lumea are aproximativ 2 miliarde de potentiali abonati, care au atat acces la serviciul streaming, cat si mijloacele de a plati pentru acesta, iar abonatii Apple Music si Spotify au ajuns doar la putin mai mult de 100 de milioane impreuna. 

Cue a facut aluzie si la faptul ca Apple ar putea cumpara Netflix.

Sursa:
www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate