Cautare


16 Martie 2018
Spotify testeaza asistentul vocal nativ care rivalizeaza cu Siri

Serviciul de muzica pare sa nu se bazeze pe alte companii de tehnologie pentru a asigura cautarea vocala.

Serviciul de streaming Spotify testeaza propriul asistent vocal, care ar putea oferi navigarii pe aplicatia sa o crestere semnificativa a vitezei. 

Functia este disponibila pentru unii utilizatori prin intermediul aplicatiei sale iOS si poate fi gasita in bara de cautare. Se pare ca permite utilizatorilor sa ignore atingerea si tastarea pentru cautare si sa redea muzica pe baza de comanda vocala. 

Multi utilizatori Spotify care detin speakere Sonos, un Google Home sau alte speakere activate vocal le-ar putea folosi pentru spune Spotify ce sa difuzeze, in baza comenzii vocale. Insa Spotify nu pare multumit sa se bazeze pe terti asistenti precum Alexa, Google Assistant si Siri.

Exista speculatii ca Spotify incearca sa isi construiasca propriul smart speaker care va rivaliza cu Amazon Echo, Google Home si Apple HomePod . Propriul asistent vocal va fi o parte integranta a unui astfle de proiect. 

Fara o confirmare din partea companiei cu privire la intentia de a construi un speaker, se pare ca asistentul vocal va ramane deocamdata o experienta in aplicatie. Inca nu se cunoaste cand va deveni disponibil pentru toti utilizatorii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate